דרוש מידע גיימבוי

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס מיקרו שנכנס לגיימבוי
האם יש אפשרות לשחק במשחקים אלו במחשב ??
ואם כן אז איך??
אשמח ממש למידע!!!
אני יודע רק על משחקי נינטנדו
יש אימולטור מיוחד שמדמה להם כאילו הוא בגנבוי ואז זה פועל על המחשב
אבל מסתמא יש את זה על כול חברת משחקים

• הוסף לסימניות
אותה לא מצליח להתקין במחשב
והראשון בסדר רק איך יודעים מה הלחצנים (עד שמצאתי מה לכל דבר)
יש אפשרות לשנות את זה ? כלומר לבחור על מה ללחוץ וכו'?
לדוגמא - פה אם אני רוצה לקפוץ זה על האות ס' יש אפשרות לשנות את זה שזה יהיה אנטר או משהו ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אותה לא מצליח להתקין במחשב
והראשון בסדר רק איך יודעים מה הלחצנים (עד שמצאתי מה לכל דבר)
יש אפשרות לשנות את זה ? כלומר לבחור על מה ללחוץ וכו'?
לדוגמא - פה אם אני רוצה לקפוץ זה על האות ס' יש אפשרות לשנות את זה שזה יהיה אנטר או משהו ?
תודה מראש
לא כי זה כמו בגמבויי התוכנה בעצם מדמה למשחק כאילו הוא על גמבויי כדי שיוכל לעבוד אז הוא עובד על אותם מקשים כמו בגמבויי שזה ABYX אלא 4 הלחצנים וגם החיצים אתם אתה צריך לשחק

• הוסף לסימניות
לא כי זה כמו בגמבויי התוכנה בעצם מדמה למשחק כאילו הוא על גמבויי כדי שיוכל לעבוד אז הוא עובד על אותם מקשים כמו בגמבויי שזה ABYX אלא 4 הלחצנים וגם החיצים אתם אתה צריך לשחק
הבנתי
שוב תודה על הכל!!!!
עזר לי מאד מאד!!!!!!

רק עוד שאלה קטנה האם התוכנה השניה יותר נוחה???
כי היא לא הצליחה להפתח לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה