נכתב ע"י BIG-TIMI;521858:גם אם יש לך סיסמא לרשת שלך, ניתן לפרוץ את זה בקלות (עניין של 5 דקות בערך)
נכתב ע"י מיכל123;522059:פעם היה לי כזה מקרה, ופשוט התחברתי אליו למדפסת שלו והדפסתי לו 200 עותקים בזה"ל - בפעם הבאה שתתחבר אלי, אגמור לך את כל הניירות במדפסת ואספר לאביך שאתה מתחבר, ומאז - שקט.
נכתב ע"י מיכל123;522059:פעם היה לי כזה מקרה, ופשוט התחברתי אליו למדפסת שלו והדפסתי לו 200 עותקים בזה"ל - בפעם הבאה שתתחבר אלי, אגמור לך את כל הניירות במדפסת ואספר לאביך שאתה מתחבר, ומאז - שקט.
עם כל הכבוד לרעיון .. אחד שיודע לפרוץ לרשת שלך מחובר אלייך בדיוק כמו שאת אליונכתב ע"י מיכל123;522059:פעם היה לי כזה מקרה, ופשוט התחברתי אליו למדפסת שלו והדפסתי לו 200 עותקים בזה"ל - בפעם הבאה שתתחבר אלי, אגמור לך את כל הניירות במדפסת ואספר לאביך שאתה מתחבר, ומאז - שקט.
נכתב ע"י trew;522389:דיון נחמד לא כך?
אם את רוצה באמת להעניש את הבן אדם אז תגלשי עם פיירפוקס ותוסיפי לו את התוסף "פיירשיפ" הכבשה הזאת תתן לך את האתרים העיקריים כמו המייל שלו בגוגל או פייסבו*** שלו פתוחים להצצה ואולי גם לשינוי סיסמה ושליחת הודעות
כמובן שהוא יכול לעשות לך את אותו דבר (איזה לחחחחחץ...)
נכתב ע"י דניאל נ;522377:עם כל הכבוד לרעיון .. אחד שיודע לפרוץ לרשת שלך מחובר אלייך בדיוק כמו שאת אליו
וזה אומר : 1. שאם היה לו שכל או שוה היה מבטל את המדפסת מיד ועושה בטל הדפסה . 2 . שולח לך בחזרה הוראת הדפסה על 20000 עותקים בזה"ל : פעם הבאה שתשלחי לי הוראת הדפסה אפנה לארגון הירוקים בתלונה על השחתת נירות הגורמת לכריתת עצים![]()
הנה לינק משרת הפיתוחנכתב ע"י באג;522412:אפשר לינק ישיר להורדה?
1)איך עובדים עם התוסף הזהנכתב ע"י trew;522445:הנה לינק משרת הפיתוח
https://github.com/codebutler/firesheep/downloads
מורידים את מה שיורד וגוררים אותו לפיירפוקס (לא פותחים אותו עם ראר למרות שמדובר על קובץ זיפ)
יש לי תחושה שהרבה אנשים הולכים לסבול
אם בנישה החרדית של קרית ספר היו מכירים את התוסף הזה
מזמן כל הרשתות היו חסומות ולא פתוחות לרווחה לכל מי שרוצה בלי חסימה מינימלית
נכתב ע"י trew;522445:הנה לינק משרת הפיתוח
https://github.com/codebutler/firesheep/downloads
מורידים את מה שיורד וגוררים אותו לפיירפוקס (לא פותחים אותו עם ראר למרות שמדובר על קובץ זיפ)
סתם שאלה שפחות קשורה לענין-אם מישהו מחובר לרשת שלי באלחוטי ואז אני רוצה לבוא ולהתחבר אז זה לא יורד ממנו אלי כל הרשת?-או שפשוט כל אחד מקבל חצי מ-מהירות או מה?נכתב ע"י trew;522501:התוסף רק מנצל פרצה או יותר נכון חוסר אבטחה של משתמשים על רשת פתוחה
גם מי שלא משתמש עם פיירפוקס חשוף לחטטת הזאת (התוסף נוצר אגב בדיוק למטרה הזאת שאנשים יתחילו למגן את הרשתות שלהם)
יותר מזה מי שיש לו פיירפוקס יכול יותר להתגונן כי יצא תוסף נגדי בשם "הכבשה השחורה" (משחקי מילים) שהורס את השליטה ל"כבשת האש" ומזין לה נתונים שגויים, זה עובד אבל לא באבטחה של 100%.
תראה ברחבי הנט מדריכים בעברית יש מלא
אני חושב שמה שאני עשיתי מספיק בטוח.נכתב ע"י trew;522445:יש לי תחושה שהרבה אנשים הולכים לסבול
אם בנישה החרדית של קרית ספר היו מכירים את התוסף הזה
מזמן כל הרשתות היו חסומות ולא פתוחות לרווחה לכל מי שרוצה בלי חסימה מינימלית
בהתחלה באמת שאלתי את עצמי למה לא כך?נכתב ע"י חיוכון;522907:אני חושב שמה שאני עשיתי מספיק בטוח.
הכנסתי בהגדרות של הראוטר את כתובת הMAC של המחשב שלי, ובכוונה לא עשיתי סיסמא. כולם מנסים להכנס ולא מצליחים.
trew. יש לזה גם פירצה ???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים