גילינו צינור שאי אפשר להזיז... האם השירותים יתפקדו?

• הוסף לסימניות
חבל שלא לקחנו מפקח בניה כבר בשלב התכנון. לא ידענו שזה חלק מהתפקיד. היינו חוסכים לגלות עכשיו אחרי שתכניות העבודה סגורות, שיש צינור 4 צול בתוך עמוד, במקום שיוצא באמצע שירותי האורחים. אי אפשר להזיז כי זה משמש את הדירה מעל, ואולי גם את הדירה מתחת בתור צינור אויר.
יש איך לגרום לשירותים האלו לתפקד, בלי להזיז קירות?
העמוד של הצינור מסומן באדום בתכנית, המידות הן 15*15. המרחק שלו מהקיר של הדלת הוא 65 ס"מ, ואם חישבתי נכון מידו מהצד השני שלו נשאר 76 ס"מ.
ניסיתי לתכנן העמדה, זה מרגיש לי פונקציונלי מינוס. אולי מינוס מינוס.
WhatsApp Image 2025-01-23 at 14.22.33.jpeg
1737643944534.png

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה עובד בסדר.
יבואו הוותיקים ממני ויתרמו מניסיונם.

• הוסף לסימניות
בדקתם עם אינסטלטור?

בשיפוץ של קרוב משפחה אינסטלטור אישר להזיז צינור עד 50 ס"מ וכמובן עם שיפוע
תבדקו את זה

• הוסף לסימניות
בדקתם עם אינסטלטור?

בשיפוץ של קרוב משפחה אינסטלטור אישר להזיז צינור עד 50 ס"מ וכמובן עם שיפוע
תבדקו את זה
המפקח שלל את הרעיון על הסף. נברר גם את הכיוון הזה אבל אני מאד בספק.

• הוסף לסימניות
מתפקד מצוין

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות. הרגעתן אותי קצת שלא צריך לשנות הכל... אני מקווה שגם אחרי בדיקה של האדריכלית עם מידות מדויקות המסקנה עדיין תהיה שזה עובד. או שיהיה לה רעיון עובד אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה