- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלע;1556574:מעניין שעוד אין מחקר על הנושא הזה...
ומאיפה הביטחון?
חפשי קצת...
נכתב ע"י שרהלע;1556574:מעניין שעוד אין מחקר על הנושא הזה...
נכתב ע"י אהרן זאב;1556481:לו כושו שזא החן כח
בא נראה אותכם מפענחים את מה שכתבתי
עברית חדש בלי שגיעים? קטן עלינונכתב ע"י *לאה;1556615:"איבריט כדש בלי שגיעים" כתן אלנו...![]()
נכתב ע"י שרהלע;1556601:הי, גם אותי לא....
ואני אוסיף אותך לרשימה אל תדאגי.
נכתב ע"י טאמטאם;1556610:ומאיפה הביטחון?
חפשי קצת...
נכתב ע"י נאסד;1556616:(קשה לראות מתמטיקאי אוהב לצייר או לצלם ולכתוב בשעות המאוחרות של הליל הגיגים ותובנות)
נכתב ע"י טאמטאם;1556639:לא מדויק בכלל.
אפשר למצוא כאן כמה מתכנתות שהם גם צלמות וציירות בשעות המאוחרות של הלילה (כי ביום אין זמן)
וציור בעיקר- חלק נכבד וחשוב בו הוא ריאלי.
אדריכלות-תחום האמצע בין ציור למתמטיקה
(הציירת אמונה שץ הייתה מורה למתמטיקה)
נכתב ע"י איטה מרמורש;1556666:לא מצליחה להבין למה מתמטיקה לא הולכת עם ציור.
אני מציירת בכל עת מצוא, וכשמשעמם לי באמת, אני פותרת בעיות בגאומטריה.
שניהם התחביבים שלי
נכתב ע"י אבימי;1556673:אפשר לענ"ד לסכם את הדיון -
שאם יש לך את המצרכים האלה:
1: אינטלגנציה רגשית עמוקה וחדה
2: ידע טכני גרידא
3: חוש הומור בריא
4: תשוקה לנושא
אתה יכול להיות - צייר\ת
סופר\ת
מחזאי\ת
נואם\ת
מוזיקאי\ת
סטנדפיסט\ית
ועוד - תוסיפו בעצמכם.
נכתב ע"י אבימי;1556673:אפשר לענ"ד לסכם את הדיון -
שאם יש לך את המצרכים האלה:
1: אינטלגנציה רגשית עמוקה וחדה
2: ידע טכני גרידא
3: חוש הומור בריא
4: תשוקה לנושא
אתה יכול להיות - צייר\ת
סופר\ת
מחזאי\ת
נואם\ת
מוזיקאי\ת
סטנדפיסט\ית
ועוד - תוסיפו בעצמכם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים