גיליתי ספר מדהים...

• הוסף לסימניות
וואו נהניתי ממנו....
לא חלמתי שאתחבר ככה לסיפור...

שביל בצד...
יותר לחרדים... :)

(נראה לי נעמי צוויבל או צווינר...):eek:

• הוסף לסימניות
נעמי צוובנר.

וזה אכן גילוי....
הוא כבר ישן... :)

והספרים שלה באמת מדהימים, במיוחד עם כל הירידה לדקויות, בחכמה, ובלי שטויות (כמו אחרות...)

• הוסף לסימניות
גם אני רק לאחרונה גיליתי את ספריה של נעמי
ומאז אם אני מוצאת ספר שלה...

משום מה היא לא מפורסמת (או שרק בסביבה שלי..)
ויש לה כתיבה מיוחדת, רגישויות עדינות והכל בזרימה שפשוט מעניין לקרוא את הספרים שלה.

אוהבת מאוד את הספרים שלה.

• הוסף לסימניות
'קלעים' שלה עוצמתי במיוחד בהבנה דקה בהלך מידות ורגשות. מדהים!!

• הוסף לסימניות
יצא עכשיו ממש ספר חדש שלה
"ורוח אחד לכל" בהוצאת יפה נוף
ממש מרתק. מומלץ..

• הוסף לסימניות
במיוחד עם כל הירידה לדקויות, בחכמה, ובלי שטויות (כמו אחרות...)

מילה מילה....
ודווקא לא אהבתי ספרים אחרים שלה כל כך...כמו זה!...(כוונות :()

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטקטים;1459114:
יצא עכשיו ממש ספר חדש שלה
"ורוח אחד לכל" בהוצאת יפה נוף
ממש מרתק. מומלץ..

הוא מלא במסרים אבל די התאכזבתי ממנו לא זורם כמו שביל בצד או קלעים.

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד אוהבת את הספרים שלה.
בלי פנטזיות, הכל אמיתי ופשוט!!!
אין לי מושג מי זאת אבל לפי הספרים (אני באמצע ורוח אחד לכל) אני מרגישה שהיא אשה ערכית וחכמה!

• הוסף לסימניות
יש לה גם את הזדמנות שניה שהוא אמנם קצת יותר לנוער כמו שביל בצד אבל מאד מאד יפה
וגם את מגדלור ספר מלא תובנות

• הוסף לסימניות
אפשר לשמוע עוד על הכתיבה שלה.. - זה סיפורים? אפשר תקציר סיפור לדגמא??

• הוסף לסימניות
השביל בצד - תקראי ותביני..

אגב אח שלי קרא רק את הקטעים של הבחורי ישיבות והזדהה עם כל מילה...

זה מדבר על למצוא את המקום שלך בישיבה (לבחורים), בחברויות (לכולם)...
אבל היא מספרת דברים שקורים ממש כל יום בצורה מדהימה...
את ממש לא יכולה לעזוב את הספר... במיוחד הקטעים עם הבחורים...

כל האחים שלי (4) עברו את המסלול הזה... כל אחד לקח את זה לכיוון אחר...:) :(
נראה לי שאילו הם היו קוראים את זה מלכתחילה הם היו מקבלים את ההתמודדות בצורה אחרת לגמרי...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על רחל שור לדעתי היא עולמית
היא הוציאה עכשיו ספר חדש "מעורבים" שווה לקרוא.

• הוסף לסימניות
רחל שור הא סגנון מאוד ייחודי. אני כבר שנים מנסה לשים את האצבע מה כ"כ מרתק בספרים שלה, זה לא הכתיבה, זה משהו אחר... מי חושב כמוני?

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממש לא התחברתי לסגנון שלה.
הדמויות לא בנויות כמו שצריך, הכתיבה לא מספיק קולחת ובכמה ספרים שלה מצאתי טעויות מגוחכות ממש בעלילה.
לדוג': בספר ''אולי היא תחזור'' היא מספרת על אישה שנולדה אחרי מלחמת יוה''כ, כלומר תשל''ד,
ובעת התרחשות הסיפור היתה בת 40.
הספר יצא לאור בשנת תשס''ח, כך שאולי היא התכוונה לכתוב סיפור עתידני :rolleyes: ?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tofi;1460257:
אני דווקא ממש לא התחברתי לסגנון שלה.
הדמויות לא בנויות כמו שצריך, הכתיבה לא מספיק קולחת ובכמה ספרים שלה מצאתי טעויות מגוחכות ממש בעלילה.
לדוג': בספר ''אולי היא תחזור'' היא מספרת על אישה שנולדה אחרי מלחמת יוה''כ, כלומר תשל''ד,
ובעת התרחשות הסיפור היתה בת 40.
הספר יצא לאור בשנת תשס''ח, כך שאולי היא התכוונה לכתוב סיפור עתידני :rolleyes: ?!

צלצלתי כי אני מסכימה עם נוכחות הטעויות, אבל הן לא יותר (באחוזים) מטעויות של סופרות אחרות.

זה באמת לא הכתיבה, הדמויות לא בנויות היטב, אבל יש משהו שכן ממגנט אצלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1460260:
צלצלתי כי אני מסכימה עם נוכחות הטעויות, אבל הן לא יותר (באחוזים) מטעויות של סופרות אחרות.

יש טעויות ויש טעויות.
אפילו אצל מיה קינן, שהיא אלופת קשירת הקצוות בספרים, מצאנו טעות או שתיים (אחרי עבודת בילוש של אחי ושלי שכללה קריאת הספר שלושים פעם והדיינות עליו במשך שעות).
למשל, בספר איסתרק היא מספרת בנקודה מסוימת שאיסתרק התחזה למשרתו של כלב (אני מניחה מראש שמכירים כאן את הדמויות ;)) ואז התישב לאכול עם המשרתים בחדר צדדי.
בקטע הזה מופיע כך: בעמוד אחד היא כותבת שהוא בולע את נגיסת הלחם שבפיו ופונה בשאלה למי שישב לצידו, ועמוד אחר כך כתוב שהשיחה כבר העיקה עליו ולכן קם ויצא, כשהוא שמח בהחלטתו שלא ליטול ידיים... ;)
אבל עדיין, ברור ההבדל בין טעות מינורית כזו בתוך עלילה מורכבת לבין שגיאה בבסיס העלילה, בפרט כשהתופעה חוזרת על עצמה באופן די עקבי.

• הוסף לסימניות
הספר של צוובנר חכמת נשים (או משו כזה..) מעלףףףףףףף!!
היה לי קשה להתנתק ממנו אח"כ לפחות שבוע

• הוסף לסימניות
ממש לא אהבתי את חכמת נשים. לדעתי זה ספר שמסיג אותה אחור מבחינת רמת הרגישות הדקה שלה, שבאה לידי ביטוי בספרים אחרים שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת