התייעצות גיל אורלי - מי מכיר מי יודע?

• הוסף לסימניות
האם התוכן והצורה ראויים לאברך חסידי שרוצה להשאר כזה?

• הוסף לסימניות
אם יש חסימה של נטפרי אז כן- ז"א יש להם תוכנית מיוחדת לחסומים- ששם הכל עובר ביקורת של נטפרי

• הוסף לסימניות
אם יש חסימה של נטפרי אז כן- ז"א יש להם תוכנית מיוחדת לחסומים- ששם הכל עובר ביקורת של נטפרי
הלוואי שזה היה ככה, המציאות היא שזה עבר את הביקורת שלהם והוא עושה גם מפגשים בזום ורואים את כל המשתתפים והמשתתפות ולא כולן חרדיות...

• הוסף לסימניות
@דודקע הקורס שלו מתבסס הרבה מאוד על הספר 'אבא עשיר אבא עני' + NLP
כמובן שאינו דומה הספר לקורס, אם כי שאיני ממליץ ואיני שולל.
בפרט אם אתה מחליט שזה לא מתאים לך, הספר הנ"ל יכול להוות איזשהו תחליף.

• הוסף לסימניות
התוכן לא מאד כפרני? ככה זה נראה מרחוק...
אני יכול אני חזק אני אני אני...
אני לא שולל הערכה עצמית, אבל זה נשמע כאילו שאם רק אחליט שאני יכול ואני גיבור וכו' אז ודאי שאני יצליח ואהיה עשיר, שהרי ככה ה'אורלי' הזה מבטיח ללקוחותיו.

• הוסף לסימניות
יש על זה אשכולות בפורום כבר.

• הוסף לסימניות
אני יכול אני חזק אני אני אני...
אני לא שולל הערכה עצמית, אבל זה נשמע כאילו שאם רק אחליט שאני יכול ואני גיבור וכו' אז ודאי שאני יצליח ואהיה עשיר, שהרי ככה ה'אורלי' הזה מבטיח ללקוחותיו.
מי שעוסק בצמיחה אישית ובפרט כלכלי, סגנון הדיבורים שלו דומים לזה, בד"כ
מצד אחד זה חשוב כי כולנו יודעים שצריך לעשות השתדלות
ומאידך אנו מאמינים שהכל בידי שמים
הבעיה הגדולה שכשאנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות המתאימה והיא מידי קשה לנו, אנחנו מתחמקים ממנה...
כשבנאדם קולט למה חשוב ההשתדלות שלו זה מקל עליו לעבור את הקשיים
לפני - תוך כדי - אחרי ההשתדלות, משננים אמונה -אני לא יאריך בנושא, זה סטייה רגישה.

• הוסף לסימניות
כשבנאדם קולט למה חשוב ההשתדלות שלו זה מקל עליו...
הוא מסביר למה צריך השתדלות? בחובת הלבבות מבוארים שני טעמים, איזה מהם הוא אומר?....
אני מבין שהוא מבאר בעיקר כמה אני יכול להיות עשיר, ולא נראה לי שזה חלק מההשתדלות, שבטוח שאמונה זה בטוח לא, שאמונה זה לדעת שאני לא יכול כלום בלעדי ה', ואם הוא ית' יעזור לי אוכל לעשות את המוטל עלי, ולא יותר מזה.

• הוסף לסימניות
הוא מסביר למה צריך השתדלות? בחובת הלבבות מבוארים שני טעמים, איזה מהם הוא אומר?....
אני מבין שהוא מבאר בעיקר כמה אני יכול להיות עשיר, ולא נראה לי שזה חלק מההשתדלות, שבטוח שאמונה זה בטוח לא, שאמונה זה לדעת שאני לא יכול כלום בלעדי ה', ואם הוא ית' יעזור לי אוכל לעשות את המוטל עלי, ולא יותר מזה.
נושא אמונה והשתדלות הוא נושא רחב עמוק ורגיש
אם זה מושא האשכול אני פורש...
מה שכבר כתבתי
מצד אחד זה חשוב כי כולנו יודעים שצריך לעשות השתדלות
ומאידך אנו מאמינים שהכל בידי שמים
הבעיה הגדולה שכשאנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות המתאימה והיא מידי קשה לנו, אנחנו מתחמקים ממנה...
כשבנאדם קולט למה חשוב ההשתדלות שלו זה מקל עליו לעבור את הקשיים
לפני - תוך כדי - אחרי ההשתדלות, משננים אמונה -אני לא יאריך בנושא, זה סטייה רגישה.
נכתב בקצרה, המבין יבין, ומי שלא יחלוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה