תנו לי ביקורת גיל שנה לנסיכה...

• הוסף לסימניות
הנסיכה שלי בת שנה!
קבלו אותה...
וכמובן שהאחים גם חוגגים
סוכריות על מקל ומלללא עדשים
פירות העונה וכמובן גם עוגה

קבצים מצורפים

• סמאש מוקטן.jpg
    סמאש מוקטן.jpg
    1.1 MB · צפיות: 108
  • אבטיח מוקטן.jpg
    אבטיח מוקטן.jpg
    1.4 MB · צפיות: 103
  • סוכריות מוקטן.jpg
    סוכריות מוקטן.jpg
    1.4 MB · צפיות: 105
  • עד.jpg
    עד.jpg
    1.3 MB · צפיות: 111
  • סוס מוקטן.jpg
    סוס מוקטן.jpg
    1.2 MB · צפיות: 103
  • סמאשש מוקטן.jpg
    סמאשש מוקטן.jpg
    1.1 MB · צפיות: 109
  • סמאשששש מוקטן.jpg
    סמאשששש מוקטן.jpg
    1.3 MB · צפיות: 100
  • אבטיחח.jpg
    אבטיחח.jpg
    1.9 MB · צפיות: 108
  • הוסף לסימניות
צבעוני וקייצי!
תמונות יפות
ילדים מתוקים

• הוסף לסימניות
רואים את ההשקעה!!
הילדים שלך כל כך חמודים!
תמונות מטורפות!

• הוסף לסימניות
סטים מתוקים ממש מושקעים ויפיפיים שימי לב שבחלק מהתמונות במיוחד על הרקע הבהיר החשיפה היא קצת מידי ונוצרים חלקים בהירים מידי הייתי מורידה את התאורה או סוגרת צמצם בסטופ שתיים

• הוסף לסימניות
התמונות מהממות
והסטיילינג משגע
תמונות הסטודיו שרופות מעט...

• הוסף לסימניות
סטים מתוקים ממש מושקעים ויפיפיים שימי לב שבחלק מהתמונות במיוחד על הרקע הבהיר החשיפה היא קצת מידי ונוצרים חלקים בהירים מידי הייתי מורידה את התאורה או סוגרת צמצם בסטופ שתיים

התמונות מהממות
והסטיילינג משגע
תמונות הסטודיו שרופות מעט...
תודה ממש!
בקשר לתאורה אתן צודקות צריכה עוד קצת שפשוף.... מודה.

• הוסף לסימניות
וואו מושלם!!
כמה גיוון!!
סטים מהממים
וילדים חמודים

• הוסף לסימניות
סטיילינג מושלם!
וילדים מתוקים♥

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה