נכתב ע"י Efratush;1743976:אני שואלת שאלה כנה שמדגדגת לי כבר הרבה זמן בפורום פה...
למה כל בחורה בת 18 חייבת לקבל משהו שקשור לחתונה/כלה/טבעת/בעל/כתובה/עגלת תאומים?
אסור לה לקבל תיק, או ארנק או שעון או בושם או חבילת שוקולדים או קרם גוף? משהו שקשור למתנת יומולדת בשבילה בלי קשר למתי היא תתארס/תתחתן/תלד עשירייה?
כשהיא תתארס עוד חודש/חודשיים/שנה/שנתיים/עשר (בתקווה שתתחתן בזמן הכי נכון לה באמת!) תתנו לה כמה מתנות שבאלכם על צלחת, חתן, כלה ריקודים וחמות.
המלצה אישית שלי.... הכי כיף בשבילה זה לחגוג יומולדת כמו יומלדת אמיתית עם הרבה שירי happy birthday, בלונים ונסיעה לכותל בלי להיות לחוצי חתונה.
נכתב ע"י yaffab;1743984:זה כאילו שאם אני נשואה, נמחקת אישיותי ומכאן ואילך אקבל רק מתנות הקשורות למטבח/אפיה/בישול וכו...
נכתב ע"י DigiTali;1744410:את לא מבינה שזה הכיף?
אני חושב שזה לא ככה...נכתב ע"י DigiTali;1744410:את לא מבינה שזה הכיף? בחורה בגיל 18 מרגישה גדולה ומתרגשת מעצם העובדה שהיא קרובה לעולם השידוכים......אפילו שהיא תתחיל שידוכים 3 שנים מאוחר יותר....
זה סוג של "הגעת לגיל שאפשר להתחיל" בקטע טוב...
מקווה שהובנתי....
נכתב ע"י יונה יונה;1744422:מה???
זה היה הדבר הכי חופר.... :-/
(ומי שזה "כייף" לה כנראה לא באמת הגיעה לגיל המתאים....)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים