מידע שימושי גיל 18

• הוסף לסימניות
מחפשים רעיון למתנה (לא קישקושים וצלחות שרושמים שתשבר בקרוב וכו׳) שווה ויפה. נשמח לרעיונות

• הוסף לסימניות
שלט לדלת מעור עם זיכוי להטבעת שם

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מתנה לגיל 18 ערכת מיניאטורה מעוצבת שכללה - צלחת קטנה, כתובה קטנה, זר פרחים קטן קופסא עם טבעת, שולחן קטן ערוך לסעודה.
הכל היה עשוי מחומרים זולים טבעת בשקל וכדו'.
אבל זה היה מיוחד.

• הוסף לסימניות
יש עניין להזכיר את העובדה שהיא מתקרבת לגיל?
למה לא מתנה יפה ושווה לבחורה בלי להזכיר את היותה בשידוכים?

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות....
18 זה 18.

• הוסף לסימניות
סטנדר עם כיתוב מיוחד

• הוסף לסימניות
אני שואלת שאלה כנה שמדגדגת לי כבר הרבה זמן בפורום פה...
למה כל בחורה בת 18 חייבת לקבל משהו שקשור לחתונה/כלה/טבעת/בעל/כתובה/עגלת תאומים?
אסור לה לקבל תיק, או ארנק או שעון או בושם או חבילת שוקולדים או קרם גוף? משהו שקשור למתנת יומולדת בשבילה בלי קשר למתי היא תתארס/תתחתן/תלד עשירייה?
כשהיא תתארס עוד חודש/חודשיים/שנה/שנתיים/עשר (בתקווה שתתחתן בזמן הכי נכון לה באמת!) תתנו לה כמה מתנות שבאלכם על צלחת, חתן, כלה ריקודים וחמות.
המלצה אישית שלי.... הכי כיף בשבילה זה לחגוג יומולדת כמו יומלדת אמיתית עם הרבה שירי happy birthday, בלונים ונסיעה לכותל בלי להיות לחוצי חתונה.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כמוך, אפרתוש, לא לכולם זה נעים לקבל איזכורי חתונה בהגיעם לגיל 18.

זה כאילו שאם אני נשואה, נמחקת אישיותי ומכאן ואילך אקבל רק מתנות הקשורות למטבח/אפיה/בישול וכו...

• הוסף לסימניות
אם היא אוהבת\יודעת לשיר: שעת אולפן במתנה

• הוסף לסימניות
סידור.
יש מגוון כ"כ יפה!
וזה מהבת מצוה כבר התבלה...

• הוסף לסימניות
אם יש לה פשוטים, אז אולי חלוק או כותונת יפה, או סט מצעים לא דהוי...

• הוסף לסימניות
פרח אביב אם היא אוהבת\יודעת לשיר: שעת אולפן במתנה

מוזמנת לעשות את זה אצלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Efratush;1743976:
אני שואלת שאלה כנה שמדגדגת לי כבר הרבה זמן בפורום פה...
למה כל בחורה בת 18 חייבת לקבל משהו שקשור לחתונה/כלה/טבעת/בעל/כתובה/עגלת תאומים?
אסור לה לקבל תיק, או ארנק או שעון או בושם או חבילת שוקולדים או קרם גוף? משהו שקשור למתנת יומולדת בשבילה בלי קשר למתי היא תתארס/תתחתן/תלד עשירייה?
כשהיא תתארס עוד חודש/חודשיים/שנה/שנתיים/עשר (בתקווה שתתחתן בזמן הכי נכון לה באמת!) תתנו לה כמה מתנות שבאלכם על צלחת, חתן, כלה ריקודים וחמות.
המלצה אישית שלי.... הכי כיף בשבילה זה לחגוג יומולדת כמו יומלדת אמיתית עם הרבה שירי happy birthday, בלונים ונסיעה לכותל בלי להיות לחוצי חתונה.

את לא מבינה שזה הכיף? בחורה בגיל 18 מרגישה גדולה ומתרגשת מעצם העובדה שהיא קרובה לעולם השידוכים......אפילו שהיא תתחיל שידוכים 3 שנים מאוחר יותר....
זה סוג של "הגעת לגיל שאפשר להתחיל" בקטע טוב...
מקווה שהובנתי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1743984:
זה כאילו שאם אני נשואה, נמחקת אישיותי ומכאן ואילך אקבל רק מתנות הקשורות למטבח/אפיה/בישול וכו...

לא נמחקת אישיותך.....אבל באופן אוטומטי מה שעושה לך טוב זה מתנות מהסוג הזה כי זה תחום העניין שלך.......
אותי מעולם לא עניין מטבח אבל היום לקבל כלי הגשה יפה או גדגאט מגניב למטבח ממש ישמח אותי....
באופן אישי את המתנות האישיות יותר כגון בושם או תכשיט אני מצפה רק מבעלי ולא מחברה או משפחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;1744410:
את לא מבינה שזה הכיף? בחורה בגיל 18 מרגישה גדולה ומתרגשת מעצם העובדה שהיא קרובה לעולם השידוכים......אפילו שהיא תתחיל שידוכים 3 שנים מאוחר יותר....
זה סוג של "הגעת לגיל שאפשר להתחיל" בקטע טוב...
מקווה שהובנתי....
אני חושב שזה לא ככה...
זה סתם מלחיץ אותה ומעצבן...
לא מספיק כל הסבתות: "מתי החתונה??" "יש לי מישהו בשבילך משהו משהו"
"את לא מאמינה איזה בחור נחמד ראיתי בסופר"
אם אתם רוצים להביא מתנה של חתונה, תביאו בחתונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1744422:
מה???
זה היה הדבר הכי חופר.... :-/

(ומי שזה "כייף" לה כנראה לא באמת הגיעה לגיל המתאים....)

גיל 18 זה באמת לא גיל מתאים
וכולם מבינים שזה לא בקטע של נידנוד כי בגיל הזה בד"כ אין לחץ בכלל ורובם אפילו לא בכיוון (אלא אם כן מדובר בחסידים) וזה רק בקטע הומוריסטי
אני זוכרת שחגגנו לחברה שלי ביום הולדת חינה עם תלבושות מסורתיות וכו...
זה היה בהומור כמובן

• הוסף לסימניות
מוצרים של "ללין"

תמיד כיףףף לקבל.

• הוסף לסימניות
רק עברתי בריפרוף אז לא יודעת אם כבר הציעו
אבל פעם ראיתי שנתנו לבחורה ליומולדת זר פרחים מנשיקות
שעל פרח אחד היה כתוב "זר הקטן גדול יהיה"

ועוד שמעתי משהי שעשתה לחברה שלה היא נתנה לה מהדק - אבל משהו יפה וצבעוני
וכתבה לה הגיע הזמן ללחוץ של השדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה