ג'ימייל איטי ---

• הוסף לסימניות
לאחרונה, ולא משנה הדפדפן שאני משתמשת בו או אפילו איזה מחשב.
המייל פשוט לוקח הפסקות ללא הודעה מוקדמת.
אני מתחילה לרשום מייל, ואז מגלה שחלק נכבד לא נכתב,
ממעקב 'צמוד' הוא כל הזמן 'שומר' - וכל עוד הוא לא גמר לשמור את הטיוטה או 'לרענן' את הדף (מה שהוא מקפיד לעשות אחת לכמה שניות :( )- הוא פשוט תקוע, מה שאני אקליד, לא נקלט, אם הוא לא שמר בטרם השליחה, אפילו מייל ללא קובץ מצורף, לא יוצא לדרך, אלא הוא 'טוען' - ו'עדיין פועל'..... - ונתקע.
בצ'אט, המקלדת פשוט יכולה לא להקליד באמצע ה'נאום' - ואז אם זה משהו דחוף, או שזאת תגובה שהיא מיידית, אחרי כמה שניות כשהוא נזכר להתרענן, כבר טיפשי לשלוח.....
בקיצור מרגישה מוגבלת ממש....
האם זה קשור למייל עצמו? מהירות גלישה?
ומה ניתן לעשות?

יש לציין שהוא לגמרי לא מלא, אני משתמשת כרגע רק ב 22%.
הבו עיצה, זה פשוט בלתי אפשרי כך...

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בס''ד

קודם כל ניקוי עם CCleaner

• הוסף לסימניות
מדובר במחשב חדש ממש, בן שבוע.
וזה קורה גם במחשבים אחרים.

• הוסף לסימניות
בכל המיילים זה קורה או רק בתיבת מייל מסוימת?

• הוסף לסימניות
יש לך חסימה כלשהיא?
אם כך תבדקי במחשב ללא חסימה כלל

בעבר זה קרה לי בחסימה של אתרוג
אחרי שיחה עם התמיכה הטכנית המקצועית (לא הרגילה) זה פסק

• הוסף לסימניות
בכל המיילים, אני עם נתיב, במחשב ללא חסימה, באמת לא זכור לי שזה קורה,
אבל אבדוק שוב.

• הוסף לסימניות
בתוכות כולן אין בעיה, ברגע שזה קשור לגלישה או רשת,​
כלומר מייל, כל אתר שלא יהיה, סקייפ, גם אם הם פתוחים ברקע....
האיטיות קיימת.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, בפרוג הגלישה היא גם איטית?

• הוסף לסימניות
הגלישה בסדר גמור.
התגובה במקלדת איטית עד שבכלל לא,
יכולה להקליד מילה כמה וכמה פעמים עד שזה נכתב.

זה הגיע למצב (כל הזמן מאט...) שאני רושמת בכתבן ומעתיקה לאן שנצרך.

• הוסף לסימניות
בס''ד

מנסיון, במחשב חדש זה יכול להיות בגלל דרייברים לא מעודכנים, שאין ל-Windows , וכדאי לעדכן עם DriverPack.

יש מחשבים ש-Windows לא מזהה בהתקנה את הכרטיס רשת והתקן קול ולא מתקין להם דרייברים בכלל, ו-DriverPack מזהה מיד שהדרייברים לא מותקנים כלל ומעדכן אותם.

לגבי הספק, בחסימת אתרוג יש לפעמים איטיות באמצע הגלישה סתם.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה אשכול ישן
אבל בדיוק עכשיו קרה לי כזה דבר
המייל היה איטי מאוד

מה התברר?
שהעיצוב תופס מקום
החלפתי לעיצוב אחר (היו לי עיצובים מסומנים בכוכבים שהם היו כבדים)
וראיתי ישועות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה