גימייל החדש לא מעלה קבצים

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בבעיה הזאת??
יש פיתרון???
ניסיתי בגרירה וגם ע"י צרף קובץ.....
תודה

• הוסף לסימניות
תנסי לשכפל כרטיסיה
ותסגרי את הקודמת
בכרטיסיה החדשה זה יעבוד לך
זה קרה לי הרבה פעמים גם בישן..

• הוסף לסימניות
יש לך ספק מסונן?
איזה אנטיוירוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;720743:
יש לך ספק מסונן?
איזה אנטיוירוס?

זה קשור לספק מסונן (אתרוג)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;720876:
זה קשור לספק מסונן (אתרוג)?

לפעמים,

ול tamar123 - איזה מסלול? רשימה אישית? או מסלול פתוח יותר?
כי במסלול רשימה אישית יש צורך לפתוח כמה כתובות IP של שרת GMAIL ע"מ שבכל שינוי של כתובת IP של GMAIL הדואר ישאר פתוח על כל תוספיו
[GMAIL משנים את הכתובת IP שלהם לעיתים קרובות מטעמי אבטחה]

• הוסף לסימניות
גם לי גימייל לא העלה קבצים. אבל באמצעות דפדפן אחר- בינג למשל, אני כן מצליחה להעלות קבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;720898:
לפעמים,

ול tamar123 - איזה מסלול? רשימה אישית? או מסלול פתוח יותר?
כי במסלול רשימה אישית יש צורך לפתוח כמה כתובות IP של שרת GMAIL ע"מ שבכל שינוי של כתובת IP של GMAIL הדואר ישאר פתוח על כל תוספיו
[GMAIL משנים את הכתובת IP שלהם לעיתים קרובות מטעמי אבטחה]

יש לי אתרוג.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;720915:
גם לי גימייל לא העלה קבצים. אבל באמצעות דפדפן אחר- בינג למשל, אני כן מצליחה להעלות קבצים.

דפדפן בינג??
:confused::confused:

אין דבר כזה.

• הוסף לסימניות
וודאי שיש. יש גם דפדפן בשם כרום (או משהו דומה- בעברית זה נשמע אחרת). מורידים את זה מהאינטרנט. אני בכל אופן, משתמשת בדפדפן ההוא בכל פעם שאני רוצה לצרף קובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;721295:
וודאי שיש. יש גם דפדפן בשם כרום (או משהו דומה- בעברית זה נשמע אחרת). מורידים את זה מהאינטרנט. אני בכל אופן, משתמשת בדפדפן ההוא בכל פעם שאני רוצה לצרף קובץ.

כרום יש, בינג אין. נקודה.

• הוסף לסימניות
בינג זה "חיפוש" לא "דפדפן". זה כמו גוגל רק שBING זה של מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;721428:
בינג זה "חיפוש" לא "דפדפן". זה כמו גוגל רק שBING זה של מייקרוסופט

זה צודק, אבל לא דפדפן.
דוקא מנועי חיפוש יש הרבה [בערך 15 פופולרים] ובארץ גוגל כבשה את השוק.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
גם לי זה עושה בעיות פתאום ויש לי חסימה של בזק. ויחד איתו גם לא עולה לי בפרוג.
פעם ראשונה שקורה לי מקרה כזה

• הוסף לסימניות
אם יש לכם אתרוג
תתקשרו לאתרוג ותדרשו לבטל את החסימה של האתרים המאובטחים
זה עשה לי בשעתו המון בעיות עם העלאת קבצים בג'ימייל
ושאלתי כאן בפורום וזה מה שאמרו לי להגיד
ומאז פתחתי את העיניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה