ג'ימייל העלים כמה לחצנים

• הוסף לסימניות
כבר כמה ימים שנעלמו לי מספר לחצנים בג'ימייל,
כמו כפתור ליצירת הודעה חדשה, ועוד ועוד,
ניסיתי לרענן, לכבות ולהדליק את המחשב, למחוק את כל הקוקיות מהשבוע האחרון בגוגל כרום, ולא עזר.
בגלישה בסתר הכל תקין.
יש למישהו עוד רעיון?

תודה רבה !

כך זה נראה - מצאו מה חסר.. :

זה מה שיש.png

• הוסף לסימניות
כנראה עשית להם בלאגן..
וברצינות-
תפנה לשירות לקוחות גוגל
אבל יתכן שתצטרך לחכות שבועיים לתגובה
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
כבר כמה ימים שנעלמו לי מספר לחצנים בג'ימייל,
כמו כפתור ליצירת הודעה חדשה, ועוד ועוד,
ניסיתי לרענן, לכבות ולהדליק את המחשב, למחוק את כל הקוקיות מהשבוע האחרון בגוגל כרום, ולא עזר.
בגלישה בסתר הכל תקין.
יש למישהו עוד רעיון?

תודה רבה !

כך זה נראה - מצאו מה חסר.. :

צפה בקובץ המצורף 642042
זה קורה גם בגלישה בסתר?
בדפדפן אחר?

• הוסף לסימניות
והיום ראיתי שהם העלו כפתור לחתימה מתיבת ההודעה ולא כמו שעד היום שיכלו רק דרך ההגדרות

• הוסף לסימניות
בגלישה בסתר זה תקין (וכנ"ל),
גם בדפדפן אחר.
מישהו הציע לי להסיר את כרום ולהתקין. יש לי סנכרון פעיל. יש בזה סיכון? הפסד כלשהו?

• הוסף לסימניות
מישהו הציע לי להסיר את כרום ולהתקין. יש לי סנכרון פעיל. יש בזה סיכון? הפסד כלשהו?
אין בזה סיכון, אבל לפני כן תנסה להשבית תוספים...

לאיפוס הדפדפן ממליץ להשתמש עם הקובץ הזה.
להוריד ולהפעיל...

• הוסף לסימניות
וזה תקול, זה גם לא עבד, וגם שיבש,
מי ששלח לי התכוון לזה:
וזה באמת מאוד(!) מוצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה