ג'ימייל חזר לתצוגה הישנה---

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באינטרנט אקספלור, עד עכשיו הג'ימייל היה בתצוגה הרגילה. (כולל צ'אטים ומחולק לסוגי דואר נכנס...- כדי להבין מה נקרא בשבילי רגילה....)
במוצ"ש נכנסתי לג'ימייל והוא חזר לתצוגה הישנה עם ההודעה הבאה: הופנית מחדש אל גרסת ה-HTML הבסיסי מפני שדפדפן זה אינו נתמך, כדי להשתמש בתצוגה רגילה, שדרג לדפדפן נתמך.
מאז ומתמיד השתמשתי בדפדפן של אקספלור כי כרום לא עובד לי טוב, (והתצוגה של ג'ימייל עבדה מצוין) ואני לא רוצה לשדרג לדפדפן אחר, יש אפשרות לחזור לתצוגה הרגילה בדרך אחרת בלי להחליף דפדפן??????
תודה רבה מראש ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
לאפס את הדפדפן, כלים>אפשרויות אינטרנט

• הוסף לסימניות
עשיתי איפוס הגדרות. וזה לא עזר....:confused:

• הוסף לסימניות
איזה גירסת ווינדוס ואיזה גירסת אקספלורר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1611737:
תעלה צילום מסך

תודה על הנכונות לעזור!!
פדיחות...תצחקו עלי... אבל גם את זה אני לא יודעת לעשות;)
זכור לי שצריך ללחוץ על אחד הלחצנים של ה-F, ניסיתי הכל ולא הולך, אפשר הכוונה?
או שיש אפשרות לעלות על הגירסה בדרך אחרת? את\ה צריך צילום מסך עם הג'ימייל?
שוב, תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 100ZEVET;1611870:
תודה על הנכונות לעזור!!
פדיחות...תצחקו עלי... אבל גם את זה אני לא יודעת לעשות;)
זכור לי שצריך ללחוץ על אחד הלחצנים של ה-F, ניסיתי הכל ולא הולך, אפשר הכוונה?
או שיש אפשרות לעלות על הגירסה בדרך אחרת? את\ה צריך צילום מסך עם הג'ימייל?
שוב, תודה.

צילום מסך-
ללחוץ על הPRTSC SYSRQשנמצא בצד הימני של המקלדת לפני הF

או בכל התוכניות>עזרים>כלי החיתוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה