דרוש מידע גי'מייל כותב לי שהוא שלח קוד .... והוא משקר!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכנס למייל שלי, הוא רוצה לאמת את החשבון לכן הוא כותב לי שישלח לי קוד,
אז גם בשיחה קולית (שמוגדרת כבר) וגם לחשבון מייל אחר לשיחזור חשבון, הוא אומר לי ששלח לי קוד
ו...
כלום.
הוא לא שלח לי,
בדקתי באשפה/ספאם וכו'

מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכנס למייל שלי, הוא רוצה לאמת את החשבון לכן הוא כותב לי שישלח לי קוד,
אז גם בשיחה קולית (שמוגדרת כבר) וגם לחשבון מייל אחר לשיחזור חשבון, הוא אומר לי ששלח לי קוד
ו...
כלום.
הוא לא שלח לי,
בדקתי באשפה/ספאם וכו'

מה עושים?
גם לי קרה אתמול
ניסיתי כמה פעמים
התייאשתי בסוף

• הוסף לסימניות
קרה גם לי.
אחרי כמה פעמים שניסיתי עבד...
משהו מוזר...

• הוסף לסימניות
קרה לי בהודעה קולית
ואכן המייל נחסם עד לרגע זה ואני אובד עצות......
כנראה יש להם איזה תקלה

• הוסף לסימניות
קרה לי גם
ממש מוזר...

• הוסף לסימניות
כשאני פותחת את המייל לא על המחשב הרגיל
לפעמים הוןא כן מבקש קוד ולפעמים לא
במה זה תלוי?

• הוסף לסימניות
מה עושים ?
כרגע אני תקוע ללא יכולת להיכנס לאימייל שלי
מחפש טכנאי משהו ולא מוצא מוכן לשלם טוב:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
איך מייצרים קשר איתם?

תמיכה של Google_Page_1.jpg

תמיכה של Google_Page_2.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה