גי'מייל כותב לי שהוא שלח קוד .... והוא משקר!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכנס למייל שלי, הוא רוצה לאמת את החשבון לכן הוא כותב לי שישלח לי קוד,
אז גם בשיחה קולית (שמוגדרת כבר) וגם לחשבון מייל אחר לשיחזור חשבון, הוא אומר לי ששלח לי קוד
ו...
כלום.
הוא לא שלח לי,
בדקתי באשפה/ספאם וכו'

מה עושים?

• הוסף לסימניות
ברוך ה' גי'מייל התחיל להתקשר אם קוד שוב. אני לא יודע אם יש אפשרות לאנשים שכבר נחסמו מגי'מייל לפתח את החשבון שלהם דרך קבלת שיחה קולית או לא. כדי לעשות דואר אלקטרוני לשחזור שלא למנוע בעיות.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה (וקורה)
אז עשיתי קטע שלם בשביל שיהיה לי אופצייה של קבלת SMS(רק מחו"ל אומנם)
וזה תמיד שולח

• הוסף לסימניות
הוא נותן לי כרגע רק אופציה של קבלת SMS וזה כמובן לא שולח
מה אפשר לעשות???
המחשב הקודם בתיקון ובמחשב חדש הוא לא נותן לי להכנס

• הוסף לסימניות
לצערי אין מה לעשות
רק לחכות כמה ימים ולנסות שוב
זו צרת רבים
כל כמה ימים זה מתשחרר לעוד כמה

• הוסף לסימניות
היה לי לאחרונה כמה פעמים את הבעיה הזו,

אבל בדרך כלל אם הוא אומר שהוא שלח קוד והוא לא שלח, אחרי דקה שתיים שלוש, לא זוכר בדיוק כמה זמן,
למטה מופיע שאלה האם קבלת את הקוד, ובצד ימין יש אופציה ללחוץ על שלח שוב וכמה פעמים היה לי שאחרי שלחצתי על שלח שוב אז הוא התעורר וכן שלח, והיה לי שרק בפעם השלישית הוא שלח,
בהצלחה,

• הוסף לסימניות
אבל לפעמים אחרי כמה נסיונות הוא כותב " ניסית יותר מדי פעמים" וכו' ואז זה נעול לכמה ימים

• הוסף לסימניות
אבל לפעמים אחרי כמה נסיונות הוא כותב " ניסית יותר מדי פעמים" וכו' ואז זה נעול לכמה ימים
בלי אחריות זה רק כשמבקשים כמה פעמים את ההצעה שהוא מציע אולי תנסה דרך אחרת לא כשהוא שואל אם קיבלת את הקוד, ושוב בלי אחריות עד כמה שזכור לי אצלי זה בכל אופן כך היה,

• הוסף לסימניות
לצערי אין מה לעשות
רק לחכות כמה ימים ולנסות שוב
זו צרת רבים
כל כמה ימים זה מתשחרר לעוד כמה
מה ז"א משתחרר אחרי כמה ימים
לא נראה לי קשור
הוא נותן לי רק אופציה של שליחת SMS וזהו גם לא בנסה דרך אחרת
מה אפשר לעשות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה