ג'ימייל - כמות הנפח עלתה

• הוסף לסימניות
שמתם לב שכמות שטח האחסון של ג'ימייל עלה ל-15G?
עד עכשיו היה כתוב לי 90% בשימוש (בערך)
ופתאום אני רואה שהשתנה ל-64%...

• הוסף לסימניות
אצלי זה השתנה רק בחשבון אחד...

• הוסף לסימניות
הי אני שמה לב שעכשיו לי כתוב ש7.9 GB מתוך 10.4 תפוס

למה לי אין 15??:mad::confused::rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
אצלי זה השתנה בשני החשבונות.

נכתב ע"י פייגיפ;1029730:
הי אני שמה לב שעכשיו לי כתוב ש7.9 GB מתוך 10.4 תפוס

למה לי אין 15??:mad::confused::rolleyes:;)

כמה היה לך עד היום?
לי עד היום היה 10 ועכשיו עלה ל-15

• הוסף לסימניות
תלחצי על "נהל" שנוסף לך מתחת לשורה של הנפח ותביני מה הסיפור....

הם חיברו את כל השירותים של החשבון בגוגל יחד ל15 ג'יגה ואת מחליטה איך לנצל אותם:
גוגל דרייב, ג'ימייל ואם יש לך אז גם התמונות בגוגל פלוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;1029751:
תלחצי על "נהל" שנוסף לך מתחת לשורה של הנפח ותביני מה הסיפור....

הם חיברו את כל השירותים של החשבון בגוגל יחד ל15 ג'יגה ואת מחליטה איך לנצל אותם:
גוגל דרייב, ג'ימייל ואם יש לך אז גם התמונות בגוגל פלוס.

מעניין לדעת:
Google Drive
אחסן קבצים בנפח של עד 10GB כל אחד. כל מה שתיצור באמצעות Google Docs, 'גיליונות אלקטרוניים' או 'מצגות' לא יעשה שימוש בשטח האחסון שלך.

תמונות Google+‎
תמונות בגודל של יותר מ-2048x2048 פיקסלים עושות שימוש בשטח האחסון שלך. כל התמונות הקטנות יותר מאוחסנות בחינם.

• הוסף לסימניות
בחשבון אחד זה עלה לי ל 15 ובחשבון אחר הוא לא עלה, מעניין למה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1029890:
בחשבון אחד זה עלה לי ל 15 ובחשבון אחר הוא לא עלה, מעניין למה ?

יש להם הרבה תיבות מייל וזה כנראה לוקח זמן, כשאני כתבתי בפורום תוכנה באשכול שעסק בנושא שעדיין לא העלו לי, למחרת זה עלה ל 15, אולי הם עוקבים פה אחרי הפורום.......;)

• הוסף לסימניות
מכאן סוף למתלוננים שחשבון הגוגל שלהם על סף התפוצצות-
15GB חינם, 100GB ב-4.99$ לחודש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1029896:
יש להם הרבה תיבות מייל וזה כנראה לוקח זמן, כשאני כתבתי בפורום תוכנה באשכול שעסק בנושא שעדיין לא העלו לי, למחרת זה עלה ל 15, אולי הם עוקבים פה אחרי הפורום.......;)

כנראה שהם באמת עוקבים.... תוך יום גם החשבון השני עלה לי ל 15 G:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה