ג'ימייל- מה קרה אצלי?

• הוסף לסימניות
במקום של הצ'אט בג'יימיל יש לי את הסמלים האלה,
והאנטיוירוס לא מפסיק להקפיץ לי את ההודעות .
מצרפת צילומי מסך.
ביאור 2022-03-27 004015.jpg
ביאור 2022-03-27 003956.jpgביאור 2022-03-27 004015.jpg

• הוסף לסימניות
תעדכן את הגירסה של האנטי וירוס. או סריקה אונליין של האנטי וירוס בגירסה חדשה יותר. הסריקה אונליין היא חינם.

• הוסף לסימניות
במקום של הצ'אט בג'יימיל יש לי את הסמלים האלה,
והאנטיוירוס לא מפסיק להקפיץ לי את ההודעות .
מצרפת צילומי מסך.צפה בקובץ המצורף 1092215צפה בקובץ המצורף 1092216צפה בקובץ המצורף 1092215

הייתי מנסה לאפס דפדפן ולעשות ניקוי של רוגלות ולדאוג לאנטי וירוס תקין.

• הוסף לסימניות
רוגלות זה סוג של וירוסים.
צריך להתקין תוכנה לסריקה והסרה שלהם.
הנה דוגמא לאחת כזאת שמאפשרת סריקה והסרה בחינם חד פעמי:

לא ניסיתי את זאת ספציפית, אבל את החברה אני מכיר ומוצרים שלהם מותקנים על המחשב של העבודה.

• הוסף לסימניות
עשיתי את הסריקה אונליין בקישור של @yanivha6 (תודה!!)
ונמצא סוס טרוויאני אחד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה