ג'ימייל מטריד...

• הוסף לסימניות
גוגל שינתה את מראה הג'ימייל, יש שנהנו מזה יש שהתעצבנו קצת, אבל מה לעשות בסוף כולנו התרגלנו...
אבל לפעמים יש באגים מעצבנים.
בג'ימייל החדש עשו פס גרירה להודעות בפני עצמם מימין לרשימת ההודעות, כעת כשאני פותח את המייל אני רואה שהגלגלת עברה לצד שמאל, בכל אופן לגרור במסך ההודעות הולך חלק, אבל כשאני נכנס להודעה מסויימת, ואני מנסה לגרור את הדף למטה בעזרת גרירת הפס ע"י העכבר, הוא לא מגיב כלל, רק כשאני יורד ועולה עם החצים במקלדת העסק עובד, [ואז רואים איך שהגלגלת על המסך גם יורדת...]
אני מצ"ב תמונה למי שאצלו אולי זה שונה, אולי מישהו נתקל בבעיה זו, ובעיקר בפתרונה?
תודה

קבצים מצורפים

• GMAIL.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני קופצת טרמפ על האשכול, אבל אני לא מצליחה להכנס בכלל לג'ימייל, הוא כותב שאישור האבטחה של האתר אינו אמין ולא נותן בכלל אפשרות להמשיך.
מישהו יודע מה אפשר לעשות לבעיה??

• הוסף לסימניות
את באתרוג?רימון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;780861:
סליחה שאני קופצת טרמפ על האשכול

קצת קשה לסלוח [ברוח טובה:)]
פשוט כבר היו כאן כמה הודעות, ואני קצת מרגיש מוזנח...
את מספיק חשובה בשביל שתפתחי אשכול אישי...
תודה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;780885:
קצת קשה לסלוח [ברוח טובה:)]
פשוט כבר היו כאן כמה הודעות, ואני קצת מרגיש מוזנח...
את מספיק חשובה בשביל שתפתחי אשכול אישי...
תודה:)

סליחה אני מתנצלת:(

• הוסף לסימניות
זה כנראה באג מקומי, אולי לפתוח שוב או בחלון חדש יעזור.
כי אצלי הוא גם בצד לשמאל והוא נותן לגלגל גם בגוף ההודעות.

• הוסף לסימניות
תנסה לגלוש דרך הכרום.
אצלי זה עשה המון בעיות באקספלורר ועברתי לכרום הכל חלק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;780861:
סליחה שאני קופצת טרמפ על האשכול, אבל אני לא מצליחה להכנס בכלל לג'ימייל, הוא כותב שאישור האבטחה של האתר אינו אמין ולא נותן בכלל אפשרות להמשיך.
מישהו יודע מה אפשר לעשות לבעיה??

נכתב ע"י bracha;781034:
תנסה לגלוש דרך הכרום.
אצלי זה עשה המון בעיות באקספלורר ועברתי לכרום הכל חלק.

גם אני עברתי לכרום, אני כותב כאן מבעד לכרום...

אופס, עכשיו אני שם לב שאת בעצם עונה לטרמפיסטית לא לי.
תחפשי את האשכול שהיא פתחה על זה.
אנחנו כאן דנים בבעיה אחרת
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;781037:
גם אני עברתי לכרום, אני כותב כאן מבעד לכרום...

אופס, עכשיו אני שם לב שאת בעצם עונה לטרמפיסטית לא לי.
תחפשי את האשכול שהיא פתחה על זה.
אנחנו כאן דנים בבעיה אחרת
תודה

דווקא לא!
עניתי לך, ולא שמתי לב שאתה בכרום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה