רשתות גי'מייל מתנתק, צ'אט לא נטען

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים יש לי בעיה להיכנס לצ'אט. מופיע דף של שגיאה זמנית, ולפעמים כן נטען לאחר זמן רב.
בנוסף האימייל החל לפעמים להתנתק לזמן קצר, מופיע כך: אופס… המערכת נתקלה בבעיה (#001) - יתבצע ניסיון חוזר בעוד 2:00…
זה מחשב נייד, חיבור קווי של בזק. סינון נטפרי אם זה משנה. עד כה עבד מעולה.
מה יכולה להיות הסיבה? ואיך ניתן לטפל בכך?

• הוסף לסימניות
זה אני כבר פחות יודע... פשוט גם לי זה קרה הרבה עם סטיק וכשהלכתי למקום עם יותר קליטה זה חזר לעבוד.
אם באמת גם שאר האינטרנט שלך איטי תפנה לבזק שיבדקו אותו.

• הוסף לסימניות
הייתה לי אותה תופעה בדיוק עם המחשב של העבודה
זה קשור בשרת הפרוקסי שלא מאפשר לגימייל לעבוד
ניסיתי להחליף אלף סטיקים ורשתות וקליטות ומהיריות והכל נשאר אותו דבר...
קשור באבטחה של החברה (תירוצים שעד היום לא הבנתי...)
אם זה בפרטי, אין לי מושג

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים יש לי בעיה להיכנס לצ'אט. מופיע דף של שגיאה זמנית, ולפעמים כן נטען לאחר זמן רב.
בנוסף האימייל החל לפעמים להתנתק לזמן קצר, מופיע כך: אופס… המערכת נתקלה בבעיה (#001) - יתבצע ניסיון חוזר בעוד 2:00…
זה מחשב נייד, חיבור קווי של בזק. סינון נטפרי אם זה משנה. עד כה עבד מעולה.
מה יכולה להיות הסיבה? ואיך ניתן לטפל בכך?
חיבור קווי של בזק אינו אמור להיות איטי, דבר ראשון תבדוק בקישור הזה את המהירות https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/speedtest/
באם המהירות סבירה תיכנס ללוח הבקרה - רשת ואינטרנט - שנה הגדרות מתאם - לחץ על מאפיינים במקש ימני בעת ריחוף על המתאם המחובר - IPV4 - שנה DNS יעודי ל8.8.8.8 ובשורה מתחת 8.8.4.4
ותכתוב אם עזר

• הוסף לסימניות
חיבור קווי של בזק אינו אמור להיות איטי, דבר ראשון תבדוק בקישור הזה את המהירות https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/speedtest/
באם המהירות סבירה תיכנס ללוח הבקרה - רשת ואינטרנט - שנה הגדרות מתאם - לחץ על מאפיינים במקש ימני בעת ריחוף על המתאם המחובר - IPV4 - שנה DNS יעודי ל8.8.8.8 ובשורה מתחת 8.8.4.4
ותכתוב אם עזר
1729529247165.png

זה נורמלי ? נייח!

• הוסף לסימניות
ותכתוב אם עזר
כאן?
1729538326927.png

• הוסף לסימניות
לא עזר
עדיין הכל איטי ולא תמיד נפתח
המהירות נראית לי סבירה (מהירות הורדה 95)
יש לך אינטרנט של 019?
כי אם כן יודעת מנסיון שזה קשור לסינון של נטפרי
ונטפרי אומרים שאין להם אחריות על זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אשמח ממש לעזרה,
הבעיה רק מחריפה. כמעט לא נפתח כרגע.

אם נותן עוד מידע, אז לפעמים נפתח לי גם דף של נטפרי: אופס... שגיאה

יש לך אינטרנט של 019?
כי אם כן יודעת מנסיון שזה קשור לסינון של נטפרי
ונטפרי אומרים שאין להם אחריות על זה
לא. של בזק

• הוסף לסימניות
אם נותן עוד מידע, אז לפעמים נפתח לי גם דף של נטפרי: אופס... שגיאה
גם אצלי זה קורה לאחרונה לאו דוקא במייל וגם בזמנים שיש לי קליטה טובה.
לכאו' זה תקלה של נטפרי (אם כי זה קורה לי לעיתים רחוקות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה