וואו וואו וואו!!!!!
כבר המון זמן אני מנסה ולא מצליחה!!
עכשיו הצלחתי.
מעניין מה עומד מאחורי זה.
תודה רבה רבה למי שזכה וזיכה את הרבים!

אני לא מצליחה לפתוח מייל חדש בגימייל
למה?
הוא כותב לי …
תראו בתמונה מה הוא כותב

ניסיתי ב 3 ניידים שונים לקבל SMS והוא מראה כל פעם את אותה שגיאה:

1727265449146.png
מה יכולה להיות הבעיה?

מישהו יכול לעזור לי?
תודה.

אני ניסיתי כמה פעמים במרווח של זמן (כי לא היה לי טלפון עם SMS) ופתאום מתן רגיל ללא צורך בטלפון ובSMS
תנסו שוב כל כמה שעות

אבל אני כן רשמתי טלפונים שמקבלים SMS
וכל פעם אותה שגיאה
למה?
אולי כי המספרים האלה כבר בשימוש אצל אנשים אחרים?
יכול להיות?

לא בטוח שזה בגלל זה,
כי ניסיתי 3 מספרים שונים
מה יכול להיות?
תעזרו לי בבקשה
אני מנסה כבר הרבה זמן...........
תודה מראש.

יש באג בג'ימייל
לפעמים ניתן להכניס ללא מספר בכלל
לפעמים אפשר להכניס מס' נייח של בזק (ויקבל הודעה מוקלטת עם הקוד)
רק שימו לב שמספר רב של נסיונות צפופים חוסם את המערכת עוד יותר

לא הצליח לי משום מה... 🤔
ניסיתי איזה 100 ספרות+סימנים+אותיות ב5 שפות...
אולי זה כבר יותר מדי?

הצלחתי!!!
תודה לכולכם, אפשר לחזור לשיגרה
עכשיו יש לי שאלה אחרת---
למה הוא פתח לי את המייל באנגלית? 🤔

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה