• הוסף לסימניות
איפה הלחצן הזה?
1715188561089.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדקי אם הזנת מספר טל' זהו שדה חובה,
אם אפשר לדלג לא יבקש ממך.

• הוסף לסימניות
לא הייתי מחפת דרכים לעקוף את המערכת של גוגל, אלא לחפש שכנה/חברה/קרובת משפחה שיש לה אפשרות לקבל סמס, ולהירשם עם המספר שלה.
אחרת עלולים להגיע למצב שגוגל משום מה דורשים אימות נוסף, ובלי סמס אי אפשר לעבור אותו- ויעידו כל האשכולות שנפתחו בנושא.
ואם נרשמת עם מספר של מישהו שעשה לך טובה- אפשר במקרה לבקש ממנו שוב טובה שיאמת את החשבון.

• הוסף לסימניות
אם בא בחשבון אני יכולה לנסות לעזור ולפתוח לך, ואז תחליפי סיסמא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר
אני פתחתי בלי SMS (אני על פלאפון כשר)
מנסים כמה פעמים עד שצליחים...
אם לא תצליח ועדיין תצטרך, אוכל להביא לך כתובת שלא בשימוש אצלי...

• הוסף לסימניות
לא מומלץ להעביר כתובת גם אם היא לא בשימוש
ברור
כי אז אני יכולה לשלוח לשם מיילים כי אני יודעת את הכתובת...
אבל אם הוא לא מצליח והוא חייב, ואני יכולה לעזור, אז למה לא?
שישתמש בה עד שהוא יצליח לפתוח חדש...

• הוסף לסימניות
ברור
כי אז אני יכולה לשלוח לשם מיילים כי אני יודעת את הכתובת...
אבל אם הוא לא מצליח והוא חייב, ואני יכולה לעזור, אז למה לא?
שישתמש בה עד שהוא יצליח לפתוח חדש...
היית מוסר לו את פרטי האשראי שלך רק מהיכרות אנונימית בפרוג?
זה אותו דבר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
היית מתחתן איתו? או מוסר לו את פרטי האשראי שלך רק מהיכרות אנונימית בפרוג?
זה אותו דבר

אין קשר
יש לי כמה כתובות שפתחתי בדיוק מהסיבה הזאת...
גם לי הוא לא נתן כל הזמן!!!
אז כשהצלחתי פתחתי מיד כמה....
ואני לא באמת צריכה אותם
אבל אין לי לב למחוק אותם, בייחוד אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים בנסיון הפתיחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה