לי זה כותב שזה שגיאה במספראפשר לפתוח עם טלפון נייח
שולח שיחה קולית
כפי שהבנתי שאחרי הכנסת הקוד של סמס אתה יכול להחליף מספרזה גם עולה כסף וגם בעיה אם בעתיד יהיה צורך בקוד אימות להיכנס לחשבון.
לא בטוח שהמספר שתקנו עכשיו יהיה זמין גם בעתיד
מיד בפתיחת המיילהיום פתחתי מייל בעזרת סיסמא שקיבלתי לסטיק הכשר שלי
עכשיו אני רוצה להחליף את המספר,
כלומר למחוק את המספר הזה
(כי אני לא יודעת כמה זמן אני אהיה עם הסטיק הזה.....)
@יואל זוהר
איך אני מסירה מספר?
לא מצאתי דבר כזה,
ראיתי רק אופציה של הוספה
איך בדיוק?ניסיתי לפני כמה דקות לפתוח מייל חדש, ואני עם פלאפון כשר בלי אפשרות לSMS, והצלחתי!!!!
תנסו כל כמה ימים.
אין לי בעיה לנסות שוב...
יש לי כבר כמה וכמה כתובות מיילים
ואין לי ממש מה לעשות עם הכל....
רלוונטי עדיין בשבילך?כרגע יש לך בשבילי?
@היוש ביוש
לאאיך בדיוק?
הוא לא חייב אותך לטלפון לקבלת sms?
מנסה שעה לא מליחה כלום הכל חוזר לאימות בהודעהיש למישהו מידע איך לפנות לגוגל? לשינוי אימות קולי ולא הודעתSMS??????
אפשר?עדיין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים