ברוך השם, תודה רבה על הבשורות הטובות!!
זה לא פשוט בכלל, ולא מובן מאליו....
הכל פלאות וחסדים של הבורא יתברך שמו.

ממליץ על שירות המייל הזה, "תוצרת שווייץ", עבר את כל מבחני התאימות התקינות חופש המידע וקלות השימוש של האיחוד האירופי.
והכי חשוב, לא מערימים קשיים נוסח הפרוגרסיביים והרפורמים וכו' וכו'.
אחרי סיפור דומה עם ג'ימייל, פתחתי בפרוטון, ועשיתי העברה אוטומטית של כל המיילים לחדש.

גוגל לא ישרדו עוד הרבה זמן ככה, כדאי להיות מוכנים לשינויים מרחיקי לכת.
משום מה זה לא נפתח לי יש לך מושג למה?

יש אופציה לנייד לגולן ולהכניס את הסים למכשיר תומך כשר
ובגולן גם סימים כשרים מקבלים sms מחברות (כמו מקופ"ח וכדו' )
ואז מקבלים את הsms לפלאפון אפילו עם סים כשר
נ.ב. אני ראיתי לפני כמה חודשים מישהו שקיבל sms ככה מגוגל אני מקווה שזה לא הפסיק בינתיים

אני קניתי כאן מספר וירטואלי ואז אפשר לראות את ההודעות באתר
ומיד אחרי האימות ביטלתי את המנוי
החיוב הוא באופן יחסי ליום אחד

אני קניתי כאן מספר וירטואלי ואז אפשר לראות את ההודעות באתר
ומיד אחרי האימות ביטלתי את המנוי
החיוב הוא באופן יחסי ליום אחד

ממליץ על שירות המייל הזה, "תוצרת שווייץ", עבר את כל מבחני התאימות התקינות חופש המידע וקלות השימוש של האיחוד האירופי.
אחרי סיפור דומה עם ג'ימייל, פתחתי בפרוטון, ועשיתי העברה אוטומטית של כל המיילים לחדש.

העצות הללו נחמדות אבל לא עבור מי שנחסם לו כבר , להבא אפשר גם לשים מספר לא כשר של הדוד מאמריקה אבל כרגע זה לא אמור לעבוד למי שתקוע

מי אמר שזה יותר טוב?
הוא גם באנגלית.
ולמה שהוא כן ישרוד וגוגל לא?

אני גם נחסם לי האיימיל
יש להזין את הסיסמה האחרונה שלמיטב זכרונך השתמשת בה בחשבון Google זה
הזן את הסיסמה האחרונה

הבא

אני רוצה לנסות דרך אחרת
זה מה שהוא מבקש ממני אם משהו יצליח לפתוח לי האיימיל יתוגמל כספית.......

תודה רבה לכולם
הרגע הכנסתי SMS
מספר חדש שלא היה אף פעם בשום מקום
וזה עבד יופי
@חוי חרצית
לא הבנתי
איך הצלחת??
יש לי את אותה בעיה, המייל שלי חסום כבר למעלה משנה, ניסתי כל דרך אפשרית...
הכנסת מספר אחר?, כשאני מכניסה מספר אחר רושם לי שהמספר לא תואם
אשמח מאוד אם תוכלי לרשום איך עשית זאת
יעזור לי מאוד מאוד!
תודה

ניסינו להכנס ממשתמש אנונימי ולהכניס מספרSMS שלא היה מעולם בשימוש בשום חשבון גוגל (קנינו את המספר לצורך זה)

1721566864675.png

זה מה שמופיע לי אם אני רושמת מספר אחר..
רשמתי מספר שלא היה בשימוש בשום חשבון גוגל:(
למישהו יש פיתרון?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה