נסתי המון פעמים לא נותן,
מישהו התנסה בעוד דרך?
ניסית את זה
או זה

נראה שאצל כל אחד זה מתנהג אחרת ומכאן אי ההבנה של רוב הכותבים בבעיה
אנחנו גם תקועים כך כבר שנה בלי פתרון פתחנו מייל נוסף בתשלום והתגובות שקיבלנו מהם היו רק שאין להם איך לעזור...
לגופו של עניין דרוש פתרון למי שפתח חשבון והאימות למספר כשר או למספר ישן שלא קיים או לא ידוע ומלבדו לא נתן עוד שום אימות כל האפשרויות של שינוים בחשבון לא רלוונטיים כי החשבון חסום!!!

נראה שאצל כל אחד זה מתנהג אחרת ומכאן אי ההבנה של רוב הכותבים בבעיה
אנחנו גם תקועים כך כבר שנה בלי פתרון פתחנו מייל נוסף בתשלום והתגובות שקיבלנו מהם היו רק שאין להם איך לעזור...
לגופו של עניין דרוש פתרון למי שפתח חשבון והאימות למספר כשר או למספר ישן שלא קיים או לא ידוע ומלבדו לא נתן עוד שום אימות כל האפשרויות של שינוים בחשבון לא רלוונטיים כי החשבון חסום!!!
לא הבנתי למה האפשרות של המרת SMS להודעה קולית לא בא בחשבון

אז אני מבינה שאין פתרון לזה..:(
יש הרבה ניסוי וטעייה עם זה.
זה בסוף איך שהוא מסתדר. כרגיל......
לא להתייאש, פשוט לנסות מידי פעם.
לפעמים מציע אפשרות אימות אחרת.
כן כדאי לזכור סיסמאות קודמות ותאריך פעילות אחרונה וכו' וכו' כמה שיותר פרטים יעזרו בבוא היום....
בהצלחה.
מקווה שלפחות הצלחתי להפיח תקווה :)

אין כתובת מייל לאימות, אז אין לו איך להציע דרך אחרת לאימות זה כל הבעיה פה...
אני זוכרת סיסמה קודמת אבל זה לא עוזר,
מכיוון שלא מילאנו באבטחה שום פרטים לשחזור החשבון חוץ ממספר טלפון הדרך היחידה היא שליחת סמס...
אני מחפשת פתרון איך אני יכולה לקבל סמס למספר כשר
ולפי מה שהבנתי אין אפשרות כזו:(

אז אני מבינה שאין פתרון לזה..:(
סבלנות!!!
לי זה היה ככה
כל פעם כתבתי דרך אחרת וכו'
עד שנתן לי כתובת מייל לאימות (שלא הייתה מעודכנת)
ואז מגיע הסיפור הגדול זה לקבל אסמאס
לי זה הצליח דרך משהו בחו"ל.

סבלנות!!!
לי זה היה ככה
כל פעם כתבתי דרך אחרת וכו'
עד שנתן לי כתובת מייל לאימות (שלא הייתה מעודכנת)
ואז מגיע הסיפור הגדול זה לקבל אסמאס
לי זה הצליח דרך משהו בחו"ל.
זה ננעל לפני יותר משנה,
ואת כמות הפעמים שנסתי אי אפשר לספור-----
בסוף תמיד מחזיר אותי לקבל סמס למספר טלפון שהזנתי...

יש מישהו שקרה לו כזה מקרה בדיוק (שלא נתן פרטים נוספים לאימות חוץ ממספר פלאפון)
והצליח לפתוח??

נערך לאחרונה ב:
זה ננעל לפני יותר משנה,
ואת כמות הפעמים שנסתי אי אפשר לספור-----
בסוף תמיד מחזיר אותי לקבל סמס למספר טלפון שהזנתי...

יש מישהו שקרה לו כזה מקרה בדיוק (שלא נתן פרטים נוספים לאימות חוץ ממספר פלאפון)
והצליח לפתוח??
זו בדיוק הבעיה שהיתה לי
הצלחתי על ידי הזנת מספר SMS חדש שלא היה פעיל בשום חשבון (קניתי מספר חדש לצורך הזה)
ולמרות שזה לא המספר איתו נרשמתי לגוגל , הוא נפתח
צריך לשים לב שאת מסמנת בצד ימין את מדינת ישראל וממתינה לפני הנסיון הזה לפחות 24 שעות שלא ניסית להכנס לחשבון שלך

ניסיתם לקנות מגוגל תוספת נפח?
(8 לחודש)

זו בדיוק הבעיה שהיתה לי
הצלחתי על ידי הזנת מספר SMS חדש שלא היה פעיל בשום חשבון (קניתי מספר חדש לצורך הזה)
ולמרות שזה לא המספר איתו נרשמתי לגוגל , הוא נפתח
צריך לשים לב שאת מסמנת בצד ימין את מדינת ישראל וממתינה לפני הנסיון הזה לפחות 24 שעות שלא ניסית להכנס לחשבון שלך

אני רוצה להיות בטוחה שהבנתי..
שהזנת את הסמס זה המסך שהופיע לך?
1721711971145.png

דרש ממך לשים מספר מסוים ושמת מספר אחר? או שרשם להזין מספר לא משנה איזה?

נקודה למחשבה:
אחרי שאנחנו רואים שזה קרה לכל כך הרבה אנשים שימו לב להוסיף עכשיו בחשבון גוגל שלכם כתובת מייל לשחזור חשבון

זה בדיוק הפתרון שאני מציעה, להמיר sms לשיחה קולית.

ניסית את זה
או זה

האם ניסית את האופציה הזאת:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה