האם ניסית את האופציה הזאת:
לא,
לא הבנתי איך זה עובד..
רשום שם למלאות פרטים ליצירת קשר , תכלס אף אחד לא יצר איתי קשר ..

אולי תנסי דרך חברת התקשורת של הפלא' שלך, אולי הם ימצאו את הדרך שתקבלי איכשהו את הSMS.
תנסי. לא תפסידי.

האם ניסית את האופציה הזאת:
לא,
לא הבנתי איך זה עובד..
רשום שם למלאות פרטים ליצירת קשר , תכלס אף אחד לא יצר איתי קשר ..
זה בדיוק הפתרון שאני מציעה, להמיר sms לשיחה קולית.
@כבשה תמימה לא מצליח לצטט... את הודעה.

כל הרעיונות האלו לא עוזרים.
זה רעיונות למי שרוצה לשלוח sms ללקוח או לכל אדם אחר, והטלפון שלו לא תומך בsms אז המערכת שמציעים שהביאו כאן בהודעות הקודמות, תמיר את ההודעה הכתובה, להודעה קולית. ואפשר גם לבחור איזה סוג קול הוא ישמע.

אבל להמיר הודעת sms שמישו חר שולח לטלפון שלי הכשר, זה לא נותן.

אולי תנסי דרך חברת התקשורת של הפלא' שלך, אולי הם ימצאו את הדרך שתקבלי איכשהו את הSMS.
תנסי. לא תפסידי.
נסתי..
הם אמרו שהמספר הכשר בנוי בצורה שלא יוכל לקבל סמס ואין שום דרך לפרוץ את זה

@תאורת חירום. דווקא נראה לי שכן הצלחתי
אבל לתייג זה יותר מורכב...
לוחצים על השטרודל ומיד אחר כך כותבים את שם המשתמש בלי נקודה בסוף ובלי האות י...
המערכת אמורה להציע לכם שמות עם ההתקדמות

מניסיון הם לא עוזרים בכלל,
אין להם איך לפתוח או לשנות מספר טלפון לאימות
שמעתי ממישהו שפתח חשבון על מספר טלפון מחו"ל
ואז עשה על זה מנוי, ומהחשבון ההוא ביקש שישלחו לו הודעה קולית וזה עזר לו

אין לגוגל אפשרות של שליחת הודעה קולית שאלתי אותם כמה פעמים...
אולי בחו"ל יש להם כן אפשרות
בכל אופן אני שמעתי כמה עדויות מהתקופה האחרונה ממש על הודעות קוליות שנשלחו מגוגל

אולי בחו"ל יש להם כן אפשרות
בכל אופן אני שמעתי כמה עדויות מהתקופה האחרונה ממש על הודעות קוליות שנשלחו מגוגל
זה מה שענו לי:
ככל שנשמח לספק אפשרות לשלוח קודים באמצעות שיחת טלפון או הודעה קולית, שיטה מסוג זה אינה זמינה כרגע.

זה מה שענו לי:
ככל שנשמח לספק אפשרות לשלוח קודים באמצעות שיחת טלפון או הודעה קולית, שיטה מסוג זה אינה זמינה כרגע.
יש לכם הקלטה/תיעוד?
אולי אפשר לתבוע אותם
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה