- הוסף לסימניות
מעניין אם אפשר לתבוע אותם, בפרט לאור חוק הסלולר החדש שמגביל את המספרים הכשריםכן,
העתקתי את זה מהמייל שרשמו לי
מעניין אם אפשר לתבוע אותם, בפרט לאור חוק הסלולר החדש שמגביל את המספרים הכשריםכן,
העתקתי את זה מהמייל שרשמו לי
בעיה קשה.אני מנסה לפתוח חשבון חדש
יש לי גם מספר שמקבל SMS
אבל זה לא הולך, הוא כותב שלא ניתן להשתמש במספר הטלפון לאימות
ניסיתי גם במספרים כשרים, שום דבר לא הולך
יש למשהו פתרון?
תנסה כשהוא שואל למה את ה פותח, תכתוב בשביל העסקאני מנסה לפתוח חשבון חדש
יש לי גם מספר שמקבל SMS
אבל זה לא הולך, הוא כותב שלא ניתן להשתמש במספר הטלפון לאימות
ניסיתי גם במספרים כשרים, שום דבר לא הולך
יש למשהו פתרון?
ניסיתי לכתוב כתובת מייל אחרת (לא עסקי) וזה ב"ה הצליח. הוא לא ביקש טלפון לאימות.תנסה כשהוא שואל למה את ה פותח, תכתוב בשביל העסק
תתכונן שבכניסה הבאה פתאום הוא ידרוש מספר (תשיג כמה מספרים מחברים בהיכון)ניסיתי לכתוב כתובת מייל אחרת (לא עסקי) וזה ב"ה הצליח. הוא לא ביקש טלפון לאימות.
אני יכול, meir219998689 שטרודל ג'ימייל וכו',מישהו יכול לקבל בשבילי?
שים לייק אם ראית, שאני יוכל למחוק את המייל שלי...מישהו יכול לקבל בשבילי?
מה כמה מיילים יש???
הוא לא מקבל סמסהאם האתר טוב גם בשביל קבלת אסמס בעת פתיחת חשבון גוגל חדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים