יש כמה אפשרויות:

1) הנוחה והקצרה ביותר:
שולחים את הודעת הסמס למספר : 0552603210,
ואחר כך רואים אותה כאן: https://receive-smss.com/sms/972552603210/

2) נרשמים לגמח סמס : S3546515 בגימייל. אחר כך שולחים את הסמס למספר
0543907811 וזה מגיע למייל שלכם.

3) רכישת קו פרטי סמס למייל: https://zadarma.com/en/tariffs/sms/
2 דולר חודשי. התחייבות ל3 חודשים

4) בימות המשיח 0773137770 שלוחה 6 - רכישת מספר אישי שמקבל סמסים והופך אותם להודעה קולית שמגיעה לטלפון הכשר, תשלום 50 שח חד פעמי
מישהו יודע מה קרה לאתר באפשרות 1? פתחתי חשבון על מספר מסויים וכרגע אין לי גישה

יש אתר עולמי לקבלת SMS הבעיה שכולם רואים את ההודעות שמתקבלות אבל כדי לקבל קוד אימות זה מצויין..
לא עובד אשמח לעזרה פתחתי חשבון על מספר ועכשיו אין גישה לאתר

זה מאוד בעייתי שכולם רואים את ההודעות אפשר לגנוב לך את הזהות, עדיף לרכוש מספר וירטואלי פרטי ופשוט להתנהל איתו

אני מדריכת מחשבים לקבוצת נשים לא צעירות
בשיעור הבא אנחנו אמורות ללמוד לפתוח חשבון גוגל
בתקופה האחרונה אי אפשר לפתוח חשבון בלי SMS
מה עושים?
זו קבוצה שכולן עם טלפונים כשרים וגם אם אני משיגה טלפון/סטיק עם SMS גוגל לא נותנים לפתוח יותר מחשבון 2 על אותו מספר..
למישהו יש פתרון/עזרה/סיוע/הצעה בשבילי???
תודה ענקית

כבר פתחו על זה הרבה אשכולות בעבר
העצה שכנראה באמת עובדת היא פשוט לא להתייאש ממש לאחרונה הצלחתי לפתוח שני כתובות מייל חדשות עם אישור למייל בלבד אבל זה באמת מזל ורק פעם ב.. נותן!

אכן, כבר פתחו על זה הרבה אשכולות בעבר.
העיצה הכי ריאלית שלקחתי מהם, אם כי עדיין לא ניסיתי בעצמי-
לבחור בסיסמה הראשונית סיסמה חזקה מאד מאד מאד.
משהו ארוךךך באנגלית, שמכיל אותיות גדולות ואותיות קטנות, מספרים, תווים מיוחדים (!@#$%^&;*)
-מול סיסמה חזקה שכזאת הם כנראה כבר לא דורשים אימות דו שלבי ואפשר לפתוח את החשבון ואז כמובן להכנס להגדרות ולשנות לסיסמה הגיונית יותר.

אכן, כבר פתחו על זה הרבה אשכולות בעבר.
העיצה הכי ריאלית שלקחתי מהם, אם כי עדיין לא ניסיתי בעצמי-
לבחור בסיסמה הראשונית סיסמה חזקה מאד מאד מאד.
משהו ארוךךך באנגלית, שמכיל אותיות גדולות ואותיות קטנות, מספרים, תווים מיוחדים (!@#$%^&;*)
-מול סיסמה חזקה שכזאת הם כנראה כבר לא דורשים אימות דו שלבי ואפשר לפתוח את החשבון ואז כמובן להכנס להגדרות ולשנות לסיסמה הגיונית יותר.
תודה רבה!!!
באמת נשמעת עצה מאד הגיונית, ננסה ונראה..

אני נסיתי לאחר תקופה ולא ביקשו
כדי לחכות
הזמן עושה את שלו

מה שאמרו לי וראיתי פשוט לנסות ממחשבים שונים וחיבורים שונים (מלבד עניין הקוד הארוך) בסוף מצליחים בלי סמס

@רץ לבן תודה רבה!!!
גם אני נעזרתי בעצה שלך ועבד לי לאחר תקופה ארוכה שלא מצליחה לפתוח חשבון וגוגל לא מקבלים את המספר שלי (למרות שמקבל SMS) כי השתמשתי בו כבר כמה פעמים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה