אני מנסה כבר יומיים לפתוח מייל
אין אני עלולה להשתגע
בהתחלה הסתבכתי עם זה שהוא מבקש SMS
כדי לאמת שאני לא רובוט....😣😤😤😤
וכסוף סוף השגתי פלאפון לSMS
הוא כותב לי שלא ניתן להשתמש במספר הטלפון הזה לאימות
למה?? מישהו ניתקל או יודע מה הפתרון?

בעיה ידועה
מישהו כתב באחד האשכולות כאן פתרון לעשות סיסמא מאד מסובכת של גיבובי תווים ואותיות ואז לא מתבקש אימות.

בעיה ידועה
מישהו כתב באחד האשכולות כאן פתרון לעשות סיסמא מאד מסובכת של גיבובי תווים ואותיות ואז לא מתבקש אימות.
מהה?? לא הבנתי מה הקשר בין הסיסמא לאימות?
ויש לך אולי את הקישור לאשכול ההוא

ניסתי את כלללל
הדרכים האפשריות להימנע מאימות
אבל יש לי SMS והוא לא נותן לי הוא רושם שלא ניתן
לשלוח למספר זה הודעות

ניסיתי את שני הדרכים לא הלך...
תודה בכל אופן
אם למישהו יש עוד רעיונות (מוכחים) אשמח לשמוע

ניסתי את כלללל
הדרכים האפשריות להימנע מאימות
אבל יש לי SMS והוא לא נותן לי הוא רושם שלא ניתן
לשלוח למספר זה הודעות
הבנתי שכל מספר מוגבל ל 2 חשבונות מייל, כנראה כבר שתיים פתחו על המספר שניסיתם...

לי זה גם היה ולא הצלחתי לפתוח מייל וניסיתי בכל הדרכים הנ"ל
עד שבסוף היתי בחדר מחשבים וסתם ניסיתי וזה הצליח
לא יודעת אולי ענין של מזל :love:

ניסיתי פעמיים
אני אנסה עוד אבל נראה לי שהתלבש עלי סופית
והוא לא יתן לי כ"כ מהר

יש כאן הרבה פתרונות.

למה אנשים לא פותחים מייל באוטלוק?
פתחתי השבוע בשתי דקות בלי צורך בSMS

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה