תכתבי את שם המייל באותיות קטנות אני הצלחתי ככה אחרי אינספור נסיונות
זה לא נראה לי עוזר כי זה חלק מהתהליך בקשת אימות של SMS כל מה שאני עושה כל העצות
שהצעתם בטוב לבכם לא ממש עזרו כי לא נראה לי אפשר לדלג על הקטע של אימות
אני מנסה להבין למה הוא לא נותן לי לשלוח לSMS יש לי מספר SMS וכל פעם שאני כותבת
הוא רושם לי שלא ניתן לשלוח למספר זה את הקוד לזה אני מנסה למצוא פיתרון
מישהו ניתקל בזה יודע למה???

אני ניסיתי כמה פעמים ממקומות שונים עד שפתאום הוא נתן...
לא להתייאש...
[אם תעשי סיסמא מוזרה ותצליחי אחרי כמה פעמים תחשבי שזה בגלל זה.. אבל לא]

אאוטלוק פחות נח לדעתי

אאוטלוק יותר לשימוש משרדי
אני אוהבת להשתמש בו אבל עם מייל חשבון גימייל שפותחת באאוטלוק
מייל של אאוטלוק עצמו מכיל פחות תכונות ויותר מסורבל לעבוד איתו
לדעתי..

גם אני חושב שאאוטלוק פחות נוח לשימוש.
אי אפשר לעשות בו תיבת דואר מקושרת כדי לראות כמה תיבות דואר נכנס ביחד במקום לפתוח כל פעם את כל התיבות דואר בנפרד וזה ממש לא נוח, גם בגימייל זה כך שאי אפשר לראות כמה תיבות דואר נכנס ביחד.

משום מה בדואר הפשוט של ווינדוס כן אפשר לעשות כן, אבל לצערינו הוא בקרוב כבר לא יהיה בשימוש שכן בתאריך 31/12/24 יפסק השימוש בו ויהיה אפשר להשתמש רק באאוטלוק.

אי אפשר לעשות בו תיבת דואר מקושרת כדי לראות כמה תיבות דואר נכנס ביחד במקום לפתוח כל פעם את כל התיבות דואר בנפרד
אפשר לפתוח בו כמה תיבות דואר וזה הפלוס הגדול שלו מבחינתי
עובדת במקביל על 4-5 כתובות.. בחלון אחד
אבל שוב, מניסיון נח להשתמש בתכנה של אאוטלוק על חשבון גימייל ולא על חשבון אאוטלוק

קופץ על האשכול
גוגל לא נותן לי לבצע אימות טלפוני (לא בSMS ולא בשיחה קולית) יש דרך לסדר את זה?

קופץ על האשכול
גוגל לא נותן לי לבצע אימות טלפוני (לא בSMS ולא בשיחה קולית) יש דרך לסדר את זה?
לפי מה שאני יודע כאן מפרוג, גוגל כבר הרבה לא לא מוכן לשלוח אימות בשיחה קולית.
מה הוא כן נותן?
אולי תצלם לנו את המסך?

צילום מסך 2024-10-14 192147.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה