אני רוצה לפתוח מייל חדש (לא היה לי לפני)
מישהו יכול להסביר לי איך פותחים? האם צריך SMS ? וכו'

לא תמיד דורשים SMS...
באחד האשכולות פה נכתב שאם עושים סיסמה חזקה, אז לא צריך אימות ב SMS.

לא נצרך אימות באס אמ אס כל עוד אתה עושה בדרישות אבטחה מייל נוסף לאימות

ניסיתי שבוע שעבר לפתוח מייל חדש, והוא כן מבקש טלפון עם SMS. עוד לפני האימות. רק רוצה לוודא שאני לא רובוט.
אז באמת לא הצלחתי לפתוח. מחכה לשמוע אם יש אפשרויות נוספות.

פתחתי חדש ולא בקש SMS בכלל

ניסיתי שבוע שעבר לפתוח מייל חדש, והוא כן מבקש טלפון עם SMS. עוד לפני האימות. רק רוצה לוודא שאני לא רובוט.
אז באמת לא הצלחתי לפתוח. מחכה לשמוע אם יש אפשרויות נוספות.
הערב פתחתי ולא היה צריך sms

יכול להיות שבגלל שפתחתי דרך פרופיל גוגל שיש בו אימייל כמובן

לרוב כשפותחים מחלון אנונימי הוא לא מבקש מס' לSMS
ככלל לא כדאי להכניס מס' לאימות- רק אימייל
גם בחשבונות קיימים הסירו את מספרכם כדי לא להיתקע

לרוב כשפותחים מחלון אנונימי הוא לא מבקש מס' לSMS
ככלל לא כדאי להכניס מס' לאימות- רק אימייל
גם בחשבונות קיימים הסירו את מספרכם כדי לא להיתקע
מבקש ממני גם באנונימי.
אשר שאתה לא רובוט, וצריך SMS

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה