מנסיון העבר:
אין שום פיתרון ספציפי,
לפעמים הוא מבקש SMS ולפעמים לא,
צריך לנסות כמה פעמים ואולי גם בימים שונים ובשעות שונות - ובעז"ה באיזשהו שלב זה יפתח גם בלי קוד.
כל העצות שנכתבו לא כוללניות.

לי הוא אומר לאשר שאני לא רובוט וכותב שהמספר שגוי

אולי אחד ממכם מוכן לעשות לי טובה ולפתוח לי מייל עם הכתובת A0527636223@,
ולשלוח לי את הסיסמא למייל הישן שלי A037489966
פשוט מחדר מחשבים אין סיכוי לפתוח מייל חדש,
תודה רבה.
כבר נפתח
ניסיתי וכבר תפוס...

אגב, גם אני פותח מחדרי מחשבים והכל בסדר

אין דרך לפנות בצורה מגובשת עשרות אלפי משתמשי הקומה הכשרה שאין להם SMS לגוגל ולבקש מהם לאפשר לקבל קוד גישה לנייד בשיחה קולית כמו כמעט כל נותני השירותים בישראל שעושים את זה לבעלי טלפון כשר?
כנראה שהבעיה היא שגוגל היא חברה עולמית ובעולם הכללי אין כמעט אנשים כאלו.
יש למישהו כאן רעיון מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו אחת ולתמיד??

כנראה שהבעיה היא שגוגל היא חברה עולמית ובעולם הכללי אין כמעט אנשים כאלו.

בתוך מלייארדי המשתמשים...
כפי שכתבתי...
אני עדיין חושב שאם היו יוצאים מנקודת גישה כזאת, לא היינו מצליחים ליצור פלאפון כשר, ולא היינו מצליחים ליצור שבבנק הפועלים יהיה אפשרות לשיחה קולית ועוד נותני שירות רבים שהבינו שהם צריכים אותנו.
מסכים שגוגל הם בסדר גודל שונה לחלוטין, אבל עדיין לדעתי זה אפשרי אם רק יבקשו מהם את זה בצורה מסודרת

שאלתי את ג'ימיני לגבי זה ותראו מה הוא מגיב:
אולי אחד ממכם מוכן לעשות לי טובה ולפתוח לי מייל עם הכתובת A0527636223@,
ולשלוח לי את הסיסמא למייל הישן שלי A037489966
פשוט מחדר מחשבים אין סיכוי לפתוח מייל חדש,
תודה רבה.
זה יסביר למה יותר קשה לפתוח מחדר מחשבים.
וזה מסביר שגם שניכם צודקים: [שימו לב להערה החשובה שהוא כותב בתשובה]

מנסיון העבר:
אין שום פיתרון ספציפי,
לפעמים הוא מבקש SMS ולפעמים לא,
צריך לנסות כמה פעמים ואולי גם בימים שונים ובשעות שונות - ובעז"ה באיזשהו שלב זה יפתח גם בלי קוד.
כל העצות שנכתבו לא כוללניות.

שאלה: ישנה אפשרות לפתוח אימייל חדש בגוגל בלי SMS?

תשובה: כן, קיימת אפשרות לפתוח חשבון גוגל (ובאופן אוטומטי גם חשבון Gmail) ללא אימות באמצעות מספר טלפון, אך זה לא תמיד מובטח ולעיתים קרובות תלוי במספר גורמים. גוגל משנה את המדיניות שלה מעת לעת בנושא זה כדי למנוע שימוש לרעה (למשל, יצירת אלפי חשבונות ספאם).
הנה כמה דרכים שבהן זה עשוי להתאפשר, ודברים שכדאי לדעת:
  1. אפשרות "דלג" (Skip) במהלך ההרשמה:
    • כשאתה עובר תהליך יצירת חשבון גוגל חדש, לאחר שתזין את הפרטים הבסיסיים (שם, תאריך לידה, מגדר), תגיע לשלב שבו תתבקש להזין מספר טלפון.
    • לפעמים, גוגל מציעה אפשרות "דלג" (Skip) או "לא עכשיו" (Not now) בשלב זה. אם אתה רואה אותה, תוכל ללחוץ עליה ולהמשיך בלי להזין מספר טלפון.
    • הערה חשובה: אפשרות זו אינה מופיעה תמיד ולכל אחד. היא תלויה בגורמים כמו האזור הגיאוגרפי שלך, ה-IP שלך, כמה חשבונות כבר נפתחו מאותו מכשיר/רשת, ופעמים רבות גם במזל.
  2. שימוש בכתובת אימייל לשחזור במקום מספר טלפון:
    • לפעמים, במקום מספר טלפון, גוגל מאפשרת להזין כתובת אימייל חלופית לשחזור החשבון. אם יש לך כתובת אימייל אחרת שתוכל להשתמש בה, זו יכולה להיות אופציה.
  3. יצירת חשבון ממכשיר אנדרואיד חדש/נקי:
    • משתמשים דיווחו שלעיתים קרובות יותר ניתן לפתוח חשבון גוגל ללא אימות טלפוני כשיוצרים אותו מתוך הגדרות של טלפון אנדרואיד חדש (או טלפון שעבר איפוס מלא), כאשר יוצרים את החשבון כחלק מההגדרה הראשונית של המכשיר.
    • באופן דומה, ייתכן שזה יעבוד גם ביצירת חשבון דרך הגדרות Google במכשיר אנדרואיד קיים (דרך "הגדרות" -> "Google" -> "הוסף חשבון נוסף").
  4. יצירת חשבון "ילד" (Child account) דרך Family Link:
    • חשבונות ילדים, המנוהלים על ידי הורה דרך אפליקציית Google Family Link, בדרך כלל אינם דורשים אימות טלפוני עבור חשבון הילד עצמו, מכיוון שהם מקושרים לחשבון ההורה שכבר מאומת.
  5. לנסות שוב במועד אחר או ממחשב/רשת אחרת:
    • אם נתקלת בדרישה למספר טלפון ואין אפשרות לדלג, נסה שוב לאחר מספר שעות או ימים, או נסה ממכשיר אחר (מחשב, טלפון) או מחיבור אינטרנט אחר. ייתכן שהמערכת של גוגל תפעל אחרת.
חשוב לזכור:
  • אבטחה: מספר טלפון או אימייל לשחזור הם כלים חשובים לשחזור חשבון במקרה של שכחת סיסמה או פריצה. אם לא תזין אותם, יהיה קשה מאוד לשחזר את החשבון אם תאבד גישה אליו.
  • מדיניות גוגל משתנה: גוגל משנה ומעדכנת את מדיניות האבטחה שלה באופן קבוע. מה שעובד היום, לא בטוח שיעבוד מחר.
נסה את השיטות שצוינו לעיל, וקווה שתצליח לפתוח את החשבון ללא SMS.

1748725298633.png

אין לנו שום כלום מידע על חשבון גוגל שלך. גם לא כתובת הדוא"ל שלך, מלבד ה-secretCode ומספר הטלפון, כך שאין לנו מה לעשות ואנחנו לא יכולים לעשות כלום עם פיסת המידע הזה.

יש לציין, שיש תוספים בכרום שעושות את זה, החידוש שלנו שזה טלפוני.
כלום? בטוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה