ואם אף פעם לא הגדרתי פלאפון ייתן רק לכתובת מייל לשחזור?
כן. לכל היותר הוא יבקש ממך מספר טלפון כלשהוא אליו הוא ישלח את הקוד - אם הוא ירצה לוודאות שזה בן אדם ולא רובוט.
עיקר הבעיה היא עם כאלו שהכניסו את המספר הכשר - שלא מקבל אס אם אס, או שביקשו ממישהו אחר שיקבל עבורם. ועכשיו הגוגל רוצה לאמת שהחשבון הוא שלהם ולא של מישהו אחר. אז הוא רוצה דווקא את המספר ההוא ורק באס אם אס.

לא הבנתי מה הבשורה, כבר בשבוע שעבר הייתי צריך לעשות אימות דו שלבי וקיבלתי הודעה קולית בטלפון, אז מה התחדש היום?

לא הבנתי מה הבשורה, כבר בשבוע שעבר הייתי צריך לעשות אימות דו שלבי וקיבלתי הודעה קולית בטלפון, אז מה התחדש היום?
פשוט מאוד,
רוב האנשים לא עושים אימות דו שלבי (זה נשמע יותר קשוח...)
ולכן האימות היחיד מאפשר רק בהודעת SMS כתובה-מה שמקשה על בעלי טלפון כשר.

אבל עכשיו אם הם עודכנו שבאמצעות אימות דו שלבי ניתן לעקוף את שלב הSMS-הם ידעו להשתמש באימות הכפול.

בשורה משמחת לבעלי מספר כשר שנחסם להם המייל או שרוצים לפתוח מייל!
גוגל התחילו לאפשר הגדרת שיחה קולי לאימות דו שלבי!
(השיחות ממספר 12024558888+, אזור חיוג וושינגטון ארה"ב)
לא פועל

מה עושים במקרה זה?

1758124489760.png

גם בפתיחת מייל חדש הם החלו לשלוח קוד קולי?
לצערנו עדיין לא
אבל אולי זה יוכל לעזור

נערך לאחרונה ב:
הם מבקשים גם SMS,
מה אפשר לעשות?

סליחה על השאלה,
טבל בטוח שז לא פישינג?
מעולם לא שמעתי על פתיחת מייל חדש עם QR

מישהו הצליח להסתדר?
לא עוזר לי רק לסרוק את הקוד במחשב,
צריך גם SMS.

אפשר לקנות מספר וורטאלי שפעיל לפתוח מייל חדש מהאתר הזה.

אם החשבון פתוח, ויש אפשרות שלנות שוב את הססימה
שעתי פעם שאם בוחרים סיסמה שמוגעת - הכוונה למאוד מסובכת [ כוללת סימנים שלא מצויים בדרך כלל כגון: <&^ וכד',
אז גוגל מוותר על אימות חשבון
השאלה אם זה בכלל רלוונטי

משום מה גוגל החליטו שהם חושדים שהחשבון לא שייך לי.
יש לי מייל לשחזור חשבון אבל הם מתעקשים לשחזר את החשבון דוקא עם הודעת SMS
הפלאפון שלי כשר

יש לי סיכוי לקבל SMS בדרך מסוימת?

עזרה דחוףףף
לעבור לחברה אחרת שמקבל סמס מגוגל (בעבר היה בגולן למשל עם תומך כשר)

ניסיתי עם טלפון נוקיה תומך כשר, והוא כתב לי שעשיתי בו שימוש מדי הרבה פעמים.
ואז ניסיתי סתם לכתוב לו טלפון כשר והוא כתב שהוא שולח קוד, (הטלפון לא קיבל כמובן)
אבל אתמול ניסיתי מספר מספרים חינמיים ועוד ארבע מספרי טלפון שבוודאות יש להם SMS וזה לא נתן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה