היה לי אותו דבר
ערבתי שותפים מגוגל, מתכנתים ואין ספור אנשים

זה היה לי קריטי ממש,
תכלס זה באג של גוגל ורק מי שיש לו חשבון עסקי השרות לקוחות יכול מיד לסדר לו את זה.

הפתרון - 48 שעות לא לגעת בכלל ולא לנסות כלום (קשה)
בדר"כ זה יפתח מיד אח"כ.

בגוגל המליצו לי לפתוח חשבון מייל נוסף שכל המיילים יועברו ישירות גם למייל גיבוי
ככה שבמקרה שנסגר יש לך הכל.
או לחלופין להפוך למנוי שזה כמה שקלים בחודש.

מקווה שעזרתי.

יש לי גם חשבון עסקי, אבל גם אותו גוגל מחקו לי.
איך אני אמורה לפנות אל גוגל?
כי ניסיתי לפנות ואז נתתי להם מייל אחר שלי כדי שיצרו איתי קשר, והם יעני סידרו את החשבון של המייל השני שנתתי להם.

אני מנסה לפתוח חשבון ומבקש ממני לסרוק באפליקציה
יש דרך לעקוף את זה?
אשמח למידע דחוף.

מתארגנת עצומה הפונה לגוגל בבקשה להחליף את הצורך בsms לאפשרות של הודעות קוליות וכדו'
הקישור :https://www.atzuma.co.il/jhfbvkjb12345jhv4hb6
בטח העצומה המאה במספר.
בדוק.
כבר חתמו על כמה וכמה עצומות והפנו אותם לגוגל שלא התעניינה בהן.

גוגל לא מתרגשת מעצומות כאלו ואחרות
ואפילו לא מאלפי פניות למוקד
היא ביטלה את האופציה להודעות קוליות שהיתה בעבר מרצון ובמודע.
היא לא מתרגשת מהציבור החרדי ה"ענק" (בכל זאת יש לה מיליארדי מנויים). הוא מבחינתה קהל לא מעניין.

העצומות לפתרון צריכות להיות לוועדת הרבנים בלבד.
את גוגל אנחנו לא מעניינים בכהוא זה.

פתחתי בprotonmail בלי סמס.

מוזררררר.
עכשיו פתחתי חשבון חדש ולא דרש ממני לסרוק שום דבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה