לקחתי כתובת שגוגל הציע
עשיתי מייל עסקי לעבודה
ובכל אופן מבקש מספר לשליחת קוד אימות
ורק בsms

יש פתרון ?
תודה

לא מצליחה בשום אופן לפתוח
כל פעם דורשים קוד לסמס
איך ניתן לדלג על זה?
ניסיתי את כל העצות שנכתבו כאן

לא מצליחה בשום אופן לפתוח
כל פעם דורשים קוד לסמס
איך ניתן לדלג על זה?
ניסיתי את כל העצות שנכתבו כאן
אני שכתבתי כאן שלא הצלחתי אלפי פעמים, שכחתי לכתוב כאן שבפעם המי יודע כמה דווקא כן הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!
פשוט ניסיתי אין ספור פעמים, המניע שלי היה ששמעתי מהרבה אנשים (לא רק כאן), שזה בדיקה שבאקראי נופלת עליך, מה לעשות שה'אקראי' הזה נופל עלי בכל פעם, פשוט לעשות מלאאאאאאאאאאאאאאאאא פעמים עד שהאקראי הזה ישתחרר ממני...
והוא השתחרר, יש לי כבר מייל שימושי מאד,
פשוט לנסות כל פעם שאפשר
בהצלחה

מישהו יכול לקבל בשבילי אס אם אס לצורך פתיחת מייל?

מישהו יכול לקבל בשבילי אס אם אס לצורך פתיחת מייל?
גוגל לא מאפשרת לפתוח יותר מדי מיילים על טלפון אחד!
אם אתה צריך טלפון בשביל מייל זה לקנות מספר וירטואלי מימות המשיח (זה עולה כמה שקלים)
ואתה מקבל את המיילים באתר!

גוגל לא מאפשרת לפתוח יותר מדי מיילים על טלפון אחד!
אם אתה צריך טלפון בשביל מייל זה לקנות מספר וירטואלי מימות המשיח (זה עולה כמה שקלים)
ואתה מקבל את המיילים באתר!
איפה אני רוכש וכמה זה עולה?

מוזר ממש,
כבר פתחתי כתובת חדשה,
זרם טוב,
ולפתע- שוב,
כתובת QR
מה עושים?

איך אפשר לפתוח כתובת מייל חדשה בלי פלאפון שסורק ברקוד?

אני הצלחתי לפתוח דרך רכישה באתר מסוים,
עשיתי התחברות באמצעות גוגל ואז פתחתי חשבון חדש עם סיסמא חזקה.

תעשו כאילו קניה באתר (ספציפית עשיתי בגולף, תנסו...) ואז התחברות עם גוגל ........

אולי...

אני לא מצליחה להוסיף לאפשרויות כניסה מאמת כי זה דורש ממני כבר עכשיו קוד אימות בסמס

אשמח למי שיכול לעזור לי בענין,
שכחתי סיסמא ואז קיבלתי קישור ואני לא יכול להיכנס עקב שהחשבון מוגדר כחשבון משפחתי , מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה