14,000 מצביעים עד כה!

נערך לאחרונה ב:
13654 זה מה שאני רואה ? לא 14000 ?
מי שנכנס שוב ושוב זה מבטל את ההצבעה שלו ?

אם אני נכנסת לחשבון ילד זה לא מבקש את הקוד לסריקה אבל עדיין מבקש הודעת סמס איך עוקפים את זה?
יש מלא חדרי מחשבים שנותנים אופציה - מספר לקבלת קוד SMS והקוד מגיע למייל הציבורי של אותו חדר מחשבים צריך לשנות את המספר טלפון בחשבון שלך ואחרי שבוע אפשר להתחיל לקבל לשם קודים

בשביל זה צריך לפנות לועדת הרבנים לענייני ליבה...
נו באמת כל ילד יודע לספור באנגלית
יש מספיק מהמתנזרים מSMS וכדו' בישראל שלא יודעים אנגלית, בוודאי לא מספרים שנאמרים במהירות

זה קופץ כל הזמן
אם לוחצים פעם נוספת זה מתבטל

1770643223339.png

צריך להקים גוגל חרדי וזהו...

יש לשים לב לא להקיש פעמיים
במידה ולוחצים פעם אחד אז זה מוסיף הצבעה ואם לוחצים שוב פעם אז זה מוריד את ההצבעה

מישהו בכלל קרא את התגובה שנעלו בה את הנושא? הם כותבים איך להגיש הצעות שיפור לגוגל.
במילים אחרות הם אומרים שללחוץ על "גם לי יש את אותה שאלה" לא יעזור בכלום.

מישהו בכלל קרא את התגובה שנעלו בה את הנושא? הם כותבים איך להגיש הצעות שיפור לגוגל.
אני חושב שזה ככל ויש יותר הצבעות זה נותן חשיפה לתקלה ואלי גם למפתחים של גוגל
תבינו שאי אפשר להתעלם מבעיה שיש ל- 100,00 אנשים - ואנחנו לא רחוקים מכמות ההצבעות הזה

ממש לא נכון,
איפה ראית את זה??

הפיצו וככה נצליח אנחנו צריכים לפחות 15000-20000

יפה יפה אוחז כמעט ב 16000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה