דרוש מידע גימייל

• הוסף לסימניות
כשפותחים את גימייל ע"מ להכנס לחשבון המייל,
המערכת מעלה אוטומטית את כל החשבונות שנפתחו במחשב זה לאחרונה,
וגם אח"כ כשלוחצים את האות הראשונה של החשבון,
עולה אוטומטית ההמשך של המייל
[לדוג אם המייל שלי מתחיל ב-A, ברגע שאני כותבת את ה-A,
הוא כבר משלים לי מעצמו את המשך הכתובת]

האם יש אפשרות לבטל את זה?
שאצטרך בכל פעם ללחוץ את כל הכתובת,
והוא לא יושלם מעצמו?

זאת אומרת,
שלא יופיעו כל הכתובות שפתחתי...

מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
הסרתי כבר את החשבון,
אני מדברת על השלב אח"כ כשכותבים את הכתובת מייל
ולא עוזר לי גלישה בסתר
כי אני רוצה שלא יופיעו דברים מהעבר...

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא?
איפה?
צילום מסך 2020-12-03 174052.png

• הוסף לסימניות
הגלישה בסתר מיועדת בדיוק עבור כך.

אגב, לי היתה בעיה הפוכה - רציתי שהאפשרויות בשורה הנפתחת הזאת ישתנו בהתאם לתדירות השימוש, אבל הן כל הזמן תקועות באותן שתי כתובות.
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
להיכנס מהעיגולים האלה שליד הלוגו לאנשי קשר
ולמחוק מה שאת לא רוצה
SharedScreenshot.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה