ג'ימייל

• הוסף לסימניות
מה עושים כשמקבלים בג'ימייל הודעה שהולך להגמר לי מקום האחסון?:(:mad:
אני לא יכולה לחזור עכשיו מעל שנתיים אחורה ולמחוק כל מייל שנראה לי לא מתאים.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, וזה מה שעשיתי
חיפשתי מקורות שידעתי שהדואר שלהם הוא דואר לא חשוב ואז מחקתי הכל יחד.
אין ברירה, זו עבודה מעצבנת, אבל אחר כך הכל מסתדר.
תמחקי בעיקר קבצי וידיאו, שמע ותמונות.

אפשרות נוספת היא לפתוח כתובת חדשה ולהפנות את המיילים שתקבלי מהיום לכתובת החדשה.
לדעתי יותר קל למחוק את כל המיילים המיותרים וזהו.

• הוסף לסימניות
ניתן לפתוח חשבון נוסף בג'ימייל, ולהגדיר שההודעות יעברו במקביל גם לחשבון הנוסף.

ואז ניתן לסנן במסנן כמויות גדולות של הודעות, לפי תאריך, או לפי שולח, וכדו' ולמחוק את כולם במרוכז.

תשאירו בחשבון הנוכחי רק מה שנחוץ לשימוש השוטף בלבד.

תוכלו למחוק מאוד הרבה בלי דאגה, כי מקסימום זה נמצא בחשבון השני.

• הוסף לסימניות
אני הוספתי לג'ימל עוד מקום של עשרים ומשהוא ג'יגה
במחיר של 5 דולר לשנה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ניתן להעבחר הודעות שנמצאות לי כבר במייל שלי בגימייל למייל חדש שאפתח?
או שמילר דיבר על הודעות חדשות שישלחו גם למייל הישן וגם למייל החדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;595990:
לא הבנתי ניתן להעבחר הודעות שנמצאות לי כבר במייל שלי בגימייל למייל חדש שאפתח?
או שמילר דיבר על הודעות חדשות שישלחו גם למייל הישן וגם למייל החדש?

הגדרות > חשבונות ויבוא > הענק גישה לחשבונך.

תתן גישה לחשבון החדש, ואז כל כמה שעות הוא מעביר אוטומטי את כל ההודעות לחשבון החדש.

• הוסף לסימניות
הוא מעביר רק הודעות חדשות או גם ישנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;596182:
אז בעצם אני פשוט פותחת עוד חשבון, נותנת לו גישה לחשבון שלי וזהו?

אכן, זה מה שעשיתי...

• הוסף לסימניות
עוד שאלה אחת:
איך אני מגיעה להודעות בארכיון?

• הוסף לסימניות
בוחרים בלשונית: "כל הדואר"

• הוסף לסימניות
הוא מעביר את ההודעות המקוריות או משאיר עותק בתיבה הקיימת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miller;596000:
הגדרות > חשבונות ויבוא > הענק גישה לחשבונך.

תתן גישה לחשבון החדש, ואז כל כמה שעות הוא מעביר אוטומטי את כל ההודעות לחשבון החדש.

ממש לא נכון, מאיפה הבאת את זה? חברה שלי הפנתה אותי לשרשור הזה כי היא מחפשת דרך להעתיק מיילים. היה נשמע לי מוזר, ונכנסתי לסרטון של גוגל (שגוגל ייצרו) שמתאר בדיוק את התפקוד של האופציה שדיברת עליה: אחרי שקיבלת הרשאה לחשבון של מישהו (וזה יכול להיות גם חשבון נוסף של עצמך) אתה יכול להיכנס לתיבה שלו בדיוק כמו שהוא נכנס, רק בלי סיסמא. (כשאתה מחובר לחשבון שקיבל הרשאה, אתה יכול ללחוץ שם על איזה כפתור ולהיכנס לתיבה שיש לך הרשאה אליה.)
ליתר בטחון בדקתי בעצמי: נתתי לעצמי הרשאה לחשבון הג'ימייל של בעלי, ואכן שום מייל לא הועתק לתיבה שלי. מה שכן קרה זה שבלחיצה על השם שלי בפינה הימנית (אולי היא שמאלית למשתמשים בעברית) למעלה הופיע לי לינק "החלף חשבון", ושם יכולתי ללחוץ על כתובת המייל של בעלי. כשלחצתי עליה - תיבת המייל של בעלי נפתחה לי בטאב חדש, לצד הטאב בו נשארתי מחוברת לתיבה שלי. במילים אחרות - פשוט גלשתי בתיבה של בעלי דרך שם המשתמש שלי.
יכולתי לקרוא ולכתוב מיילים, אבל בשום אופן לא קיבלתי אלי העתק של ההודעות שלו. כל הודעה שהוא ימחק מהחשבון שלו - גם אני לא אראה כשאגלוש ככה בתיבה שלו.

בקיצור, הפתרון שהצעת ממש לא נכון.

אני הלכתי על האופציה של 5$ בשנה תמורת 20 ג'יגה. זה סכום זעום בשביל לחסום לעצמי את המחיקה הארוכהההההה של מאות מיילים שאולי גם אצטרך בעתיד.

והנה הסרטון של ג'ימייל:
http://www.youtube.com/watch?v=1I5Xq69E0M8

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;596644:
ממש לא נכון
בקיצור, הפתרון שהצעת ממש לא נכון.

והנה הסרטון של ג'ימייל:
http://www.youtube.com/watch?v=1I5Xq69E0M8

מוזר, יכול להיות שג'ימייל עשה את זה רק בשבילי ? ? ?

אצלי זה עבד מצוין, הוא מעביר גם את ההודעות החדשות וגם אלפי הודעות ישנות...

• הוסף לסימניות
רגע, אז מה הועלת?
אם אתה מעביר את כל המיילים לכתובת החדשה, אז גם לשם תגיע ההודעה שהמקום הולך להיגמר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה