כללי גימיק מפתיע

• הוסף לסימניות
בלי להיכנס לנושא
חבר שהגה רעיון לנוסעים לאומן שמשאירים את הנשים בבית ורוצים לתת להן הרגשה טובה
הוא השתמש ב"סמל" של "האש שלי" של רבי נחמן ושינה משהו
אני לא מגלה מה הוא שינה, תסתכלו טוב ותראו
הוא סיפר לי שהוא מכר באומן הרבה כאלה ולקח לאנשים שמכירים את הסמל זמן להבין
וכאשר הם קלטו ההתלהבות היתה גדולה מאוד
זה יצא בכל מיני צבעים

כמובן כל הזכויות שמורות,
ניתן להתקשר אליו מי שמעוניין הוא גם מצייר את זה על קנבס בצבעי שמן

קבצים מצורפים

• האישה שלי ויקטורי-01.jpg
    KB 508.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
האשה שלי.....

• הוסף לסימניות
ענקקקק

• הוסף לסימניות
אכן גימיק, אך לא מפתיע. וד"ל.
הייתי מבקש לפותח האשכול שלא יוציא לעז על כל הנוסעים לאומן. ושיבהיר שהיו כאלו שדווקא לא התלהבו מזה.

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד ויפה.
זה יכול ללכת בעיקר במחזיק מפתחות. קצת יותר פרקטי מלתלות קנווס לא?

• הוסף לסימניות
לייק.
אני בטוח שרביה"ק זיע"א מחייך לו אי שם.

• הוסף לסימניות
באמת כשראיתי התעוררה בי שאלה.
האם אין פה חילול הקודש.
כידוע יש ביטוי שאיש ואישה זכו שיכנה בינהם לא זכו אש אוכלתם, כלומר אם מוצאים את השכינה מבינהם אותיות י ו-ה משמותיהם נשאר אש.
כך שבעצם יש קשר בין האישה לאש (והמכיר יבין...).
מצד אחד הלוגו הזה אינו סמל מרבי נחמן. אלא גרפיקאי מוכשר לקח את הדברים ועיבד לסמל המוכר.
ובאמת אדם ירא"ש יודע להעריך את אשתו שנותנת לו גיבוי למרות שאינה חלק מכל המסע הקדוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;862354:
אכן גימיק, אך לא מפתיע. וד"ל.
הייתי מבקש לפותח האשכול שלא יוציא לעז על כל הנוסעים לאומן. ושיבהיר שהיו כאלו שדווקא לא התלהבו מזה.
להוציא לעז על עצמי לא הייתי מעז...
ואני לא רואה שום אמירה על הנסיעה באשכול שפתחתי ובפרט לא שלילית
סה"כ יש פה חשיבה חיובית ומפרגנת בין בני זוג

שמעתי את הביקורת של אנשים שלא התלהבו ומה היא סיבתם
משעשע משהו

• הוסף לסימניות
כן מסל ר"נ לא מסמל... זה לא משנה מה שכן בטוח שזה מסמל לאלפי יהודים את הרוחניות שלהם ומקור חיותם וזה פוגע מאד מאד ברגשותיהם!!!
אף שאיני נמנה על חסידי ברסלב זה מאד כאב לי ואף שזה המצאה גאונית ומבריקה אני חושב שאין כאן מקומה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה