תנו לי ביקורת ג'ינג'ון קטן +טיפ לסרבני צילום

• הוסף לסימניות
הגיל הזה שאין עדיין תקשורת ברורה-
והרצונות שלנו מתנגשים אחד בשני והם די ברורים:
אני רוצה לצלם אותו, הוא לא רוצה: (
כמעט התייאשתי ששום דבר פשוט לא עניין אותו מכל מה שהצעתי לו
(ותאמינו לי השתמשתי פחות או יותר בכל מה שעובד על ילדים אחרים)
ולבסוף עלה לי רעיון...
מוזמנות לצפות בסרטון איך בכל זאת הוא שיתף פעולה;)
תורידו $
IMGL8445.jpg
IMGL8470.jpg
IMGL8428.jpg
IMGL8473.jpg

• הוסף לסימניות
וואו דבר ראשון התמונות מושלמות!:love:
עיבוד קסום במיוחד!! אהבתי ממש:love::love:
והסרטון- חמוד הרעיון של הסוכריות...
תודה על מאחורי הקלעים

• הוסף לסימניות
מושלם
הייתי שמחה שתעלי את הסרטון שוב הוא לא נפתח

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
רעיון מקורי, צריך לאחסן אותו בארסנל שכנוע ילדים סרבנים;)
תמונת מהממות ועיבוד קסום!

• הוסף לסימניות
רעיון ממש חמוד
יצאו תמונות מאוד יפות

• הוסף לסימניות
הסרטון נחסם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגינגי מושלם!!
הייתי מרגיעה קצת את הכתום באוירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה