ג'ינג'ים

• הוסף לסימניות
שלום לכולן,
אני חדשה פה בפורום, בנתיים צופה מהצד ומתרשמת (מאוד) מהכישרונות.
אשמח לחוות דעתכן על תמונות הג'ינג'ים:)

קבצים מצורפים

• _DSC1066-Edit copy.jpg
    _DSC1066-Edit copy.jpg
    KB 811.1 · צפיות: 19
  • _DSC1088 copy.jpg
    _DSC1088 copy.jpg
    KB 850.9 · צפיות: 19
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תמונות ממש חמודות ! שימי לב התמונה הראשונה כנראה צילמת בעדשה רחבה או בלי זום בכלל שזה כמו דשה רחבה התמונה התעווטה (את יכולה לראות לפני המקל של המנורה שהוא קצת עקום ...)
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
השלישית הכי טובה!
בראשונה יש עיוות,
בשנייה החיתוך לא משו,
ברביעית הזווית קצת מוזרה,
אבל הילדים,האביזרים והרקע ממש יפים

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה, השלישית טובה
כדאי לעבוד על פרספקטיבה הגיונית
הכי בלט לי בתמונה האחרונה (אולי כי יש לי את הרקע הזה, אפילו העלתי לכאן אם אני לא טועה פעם) הילד לא יושב בצורה הגיונית ביחס לרקע

• הוסף לסימניות
חמודים ויש לך אביזרים ורקעים כל כך יפים
הנברשת הזה - מקסימה נסי לשים אותה על רקע חלק יהיה פחות עמוס
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה