ג'ינג'ית בין השיחים

• הוסף לסימניות
מזמן כבר לא פרסמו כאן איזה חתול, אפילו לא שרול...

• הוסף לסימניות
בכרמל?
תמונה יפה.

• הוסף לסימניות
הצעת חיתוך ומיסגור

הי
תרשה לי להציע חיתוך שונה להדגשת הסיטואציה, וכן מיסגור ש"מקפיץ" את החתול הבהיר.

קבצים מצורפים

• IMG_6024.JPG
    KB 418.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;518143:
בכרמל?
תמונה יפה.

לא, בהרי ירושלים.

תודה!

נכתב ע"י yossmor2;518193:
הי
תרשה לי להציע חיתוך שונה להדגשת הסיטואציה, וכן מיסגור ש"מקפיץ" את החתול הבהיר.

תודה על ההצעה, אני קצת 'מפחד' למסגר לפני שאקבל בראש, ולכן אני ממעט להשתמש במיסגור עבה.

בהחלט יש כיוון שונה בתמונה עם המיסגור שנותן יותר קונטרס לתמונה.

תודה יוסי!

• הוסף לסימניות
חתול חמוד ,יפה מאיר.

• הוסף לסימניות
תשמע
אם המסגור הקפיץ לך את התמונה... מצבך לא טוב

זווית נמוכה יותר הייתה עוזרת
הקרופ שיוסי הציע עשה לה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;518524:
תשמע
אם המסגור הקפיץ לך את התמונה... מצבך לא טוב

זווית נמוכה יותר הייתה עוזרת
הקרופ שיוסי הציע עשה לה טוב

לא כתבתי שהמיסגור הקפיץ, אלא נותן כיוון שונה. דקדקתי בדברי. תמונה טובה היא גם טובה ללא מיסגור.:)

הקליק הבא היה מיותר נמוך, אבל כבר לא היה חתול:mad:

Thanks!:)

• הוסף לסימניות
לרגע נבהלתי.
חשבתי שתפסו אותי על חם בשיעור דשא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה