שיתוף ג'ינג'ית בצבע אפור

• הוסף לסימניות
זה הכיף שלי,
לתת אופי, צבע וחיים דרך הגוונים האפורים...
סריקה_20240205 (4).jpg

• הוסף לסימניות
מהמם!
אהבתי!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואוו!!!
טירוףףף

• הוסף לסימניות
וואו מירי זה מטורף!!!

• הוסף לסימניות
מדהיםםםם

• הוסף לסימניות
משגעעעע
את אומניתתת
היא מוכרת לי;)4L7A3851 מ.jpg

• הוסף לסימניות
וואוו!!!
טירוףףף
וואו מירי זה מטורף!!!
וואו, מיד זהיתי שזו היא...
אני גם ראיתי את התמונה הזו קודם.. :giggle:
תודה לכן!
כיף שזיהית, מירי, זו המחמאה הכי גדולה! :)

• הוסף לסימניות
יפהפה ציור מלא חן

• הוסף לסימניות
משגעעעע
את אומניתתת
היא מוכרת לי;)
ישר זיהיתי!!!! התמונה הזו לא יצאה ממני מאז שראיתי אותה...
ממיסה....
שתיכן אלופותת!!!!!!
הציור מושלם וההברקה בשיער.. אין דברים כאלה,
והצילום... אין מילים!
תצליחו!!

• הוסף לסימניות
מושלם!
פשוט מהמם
יפהפה ציור מלא חן
ישר זיהיתי!!!! התמונה הזו לא יצאה ממני מאז שראיתי אותה...
ממיסה....
שתיכן אלופותת!!!!!!
הציור מושלם וההברקה בשיער.. אין דברים כאלה,
והצילום... אין מילים!
תצליחו!!
תודה על התגובות המחממות! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה