גינה לי, גינה לי....

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
התבקשתי לצייר ללקוחה גינה-ובה ילדים המביעים רגשות.
מה יותר אהבתם?

בסוד אגלה כי הלקוחה לא אהבה את הגינה הגדולה מכיוון שטענה שהילדים נבלעו בה. ב"ה היא היתה מרוצה מאד מגרסה ב'-הגינה הקטנה-כי שם רואים היטב את הדמויות.
אתכם אני משתפת בשתיהן.
שרטוט.png
שרטוט2.png

• הוסף לסימניות
איזה ח-מ-ו-ד!!!!
מתוק ממש!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את השני,
עדכני יותר, ומתוק ביותר!!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את השני:)

• הוסף לסימניות
מקסים!!
בשני אמנם הגינה עצמה יפה יותר, והצבעים חיים יותר,
אבל אכן בגינה הראשונה, הילדים בולטים הרבה יותר, בלי השוואה בכלל,
והם מתוקים להפליא!

• הוסף לסימניות
יפה ומתוק מאד!
אהבתי יותר את שני, אבל גם הראשון יפה.

• הוסף לסימניות
ווואו רחלי זה פשוט מתוק!!
גם אני יותר אהבתי את השני יותר מסודר לי בעינייםם....

• הוסף לסימניות
גווד!
חושבת שבתמונה הראשונה קל יותר להכנס לדמויות
מרגיש כאילו צופים מחלון ישר לתוך הסיטואציה

ישר 'קפצה' לי הילדה הזו שחושבת על אמא שלה
והילדון עם הגלידה על הרצפה...

אבל אולי בהדפסה זה יראה שונה וייתן נקודת מבט שונה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי יותר את הראשון.
בשני מה שתופס את תשומת הלב זה הגינה
בראשון- הילדים הם תופסים את העין.

• הוסף לסימניות
שניהם מקסימים!
אהבתי לראות איך מיקמת את אותם הילדים במקומות שונים בשתי הגינות.
ובראשון אכן קל יותר לבחון את ההבעות.

• הוסף לסימניות
מקסים!
הציור השני יותר אהבתי אבל באמת הדמויות נבלעות.
סתם שאלה- את לא שולחת לה קודם סקיצה?

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים,
וההערה של המו"ל לטעמי מיותרת ובוסרית, וייצרה לו גם ציור שני מיותר שרואים את הילדים מרחוק, וגם מאיירת מוכשרת שתהיה מן הסתם פחות שמחה לעבוד איתו ולסמוך עליו להבא.
נכון שיש משהו בהערה, אבל לקוח לדעתי צריך להיות חכם להחליק דברים קטנים שמפריעים לו רק כי הם לא בדיוק מה שהוא תכנן, איור זה לא רובוטיקה, ובפרט בסכומי כסף קטנים הוא חייב לתת חופש למאייר לבחור על מה להתמקד כדי לזרז את הציור, בתמורה לחוסר יכולת שלו לשלם כמו שצריך.
נ.ב-
יתכן והוא שילם סכום נכבד, אין לי שום ידע על המקרה הספציפי רק מגיב באופן כללי כי זה דבר שכולנו נתקלים בו מדי פעם, בפרט עם לקוחות לא מנוסים מספיק בעבודה ביחד עם מאייר, דגש על המילה ביחד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שאול יצחק צריך היה להסביר את זה למו"ל
מה גם שאפשר היה רק להגדיל את הדמויות או לקרב אותן קצת
ומתוך כל זה שחכתי לציין שזה מקסים ומרגיש נפלא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה