שיתוף > תנו לי מחמאה ג'ינס

• הוסף לסימניות
מאוהבת בהם קשות !!!!!!!!!!!
KL8B5830 קטן.jpg
KL8B5836 קטן.jpg
KL8B5863 קטן.jpg
KL8B5867 קטן.jpg
KL8B5880 קטן.jpg

• הוסף לסימניות
כיסא מושלם!!!!!!
ילדים מתוקים שאין דברים כאלו!!!!
תמונות מהממותתתת

נעמה

• הוסף לסימניות
יש בהחלט מה להיות מאוהבים :p :p
(עוד זוכרת איך שצבעת איתו את הכסא...)

• הוסף לסימניות
ילדים מושלמים ובונבונים יש לך בלי עין הרע!
ואהבתי מאד את הסטייל!
ותכל'ס הכי כיף שיוצאות כאלה תמונות מושלמות מ'כמעט כלום' (לא מתכוונת לרעיון חלילה וחס)

• הוסף לסימניות
צילום נקי ומקצועי, משגע!!
שיתפו פעולה כמו ילדים של צלמת, מהממים שהם!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!
מגניב הכסא
והילדים בובונים קטנים:)
תמונות מלאות זרימה וכיף שפורץ מהם..

• הוסף לסימניות
סט מאלף!!
ילדים דבש
הוורוד כחול פה משתלב יופי!!

• הוסף לסימניות
ילדים מהממים!
שבוע שעבר הייתי מתחת לבית שלי,
וראיתי את הילדים החמודים שלך.(כנראה את היית האמא שלקחה את הקטן בעגלה;))
ונראה לי שאתם גרים קרוב אלי....

מלכי

• הוסף לסימניות
ילדים מהממים!
שבוע שעבר הייתי מתחת לבית שלי,
וראיתי את הילדים החמודים שלך.(כנראה את היית האמא שלקחה את הקטן בעגלה;))
ונראה לי שאתם גרים קרוב אלי....

מלכי
איפה את גרה??
ופעם הבאה תציגי את עצמך:p
נחמד להכיר

• הוסף לסימניות
וואו!
איזו הפקה!
הכיסא מושלם!
והשילוב של הצבעים מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה