גיסתי הצעירה נאלצת לקבל עירוי כל יומיים- שלושה מסיבות משמחות ב"ה. יש לכם עצות?.

• הוסף לסימניות
אנחנו ממש אובדי עצות. :(
זוג צעיר בתחילת הדרך, מגיע ל"בטרם" כבר 3 פעמים רק השבוע.
היא לא מצליחה להכניס שום דבר לפה ורק עירוי של נוזלים מחזיר אותה למצב נורמלי יחסית.
הבנתי שזה נורמלי וקורה לנשים בתחילת הריון. לנו במשפחה יש ניסיון עם המון תופעות אחרות אבל לא עם זה...

יש פה בטוח בעלי ניסיון.

יש מה לעשות כדי למנוע?

איך מתמודדים?

תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
יש הרבה סוגים של טיפול נגד בחילות
להתייעץ עם רופא ועם חנות טבע...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
זה עובר בשבוע 12 בערך
הייתי מאושפזת שבוע בבית חולים בגלל זה

לשתות הרבה לאט לאט
יש כדור בשם זופרן- (צריך אישור מרופא נשים)- עוזר נגד בחילות

חוצמיזה יש כדור אחד יקר שאני לקחתי פעם ביום ומאד עזר לי!!!!
מכינים אותו אישית בסופר פארם

אם תרצי עזרה או יעוץ תתקשרי אלי: 052-76-56-975

• הוסף לסימניות
יש בחנות טבע
סוכריות סוכר קטנות שנראות כמו אבנים קטנות מזכוכית
אומרים שזה מאד טוב

• הוסף לסימניות
חבל על כל יום של סבל!
הניו פארם מכינים תערובת הדומה לדוקסילאמין המיובאת מקנדה. (צריך מרשם רופא)
מאושר לשימוש ע"י המכון הטרטאלוגי, ומתאימה בדיוק למקרה המתואר.

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה פחות או יותר אותו סיפור.
הקאות עד לאיבוד נוזלים...

לכדור שאת מדברת עליו קוראים דוקסילמין.
מכינים אותו במעבדות הרוקחיות של הסופר פארם. (נמכר גם בבתים, מיובא מקנדה והרבה יותר יקר).
יש בכמה מינונים. כדור עם מינון יותר גבוה לוקחים 3 פעמים ביום ובמינון נמוך יותר ארבעה פעמים ביום אם אני לא טועה.
בכל אופן, לאט לאט מורידים את מספר הכדורים על פי ההרגשה.
צריך להגיע עם מרשם רופא.

אם את צריכה עוד מידע, בשמחה באישי. (שמור לי המרשם למי שרוצה להראות לרופא כדי לבקש את התרופה...).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש כדור זעפרן (לא בטוח שכך מאייתים). הוא ניתן למטופלי כימו', אך אינו מאושר לנשים הרות.
לחברתי השיגה מחו"ל כל כמה שבועות וזה הציל אותה.

• הוסף לסימניות
אואה, את מחזירה אותי אחורה...

הדיקלקטין- הכדור מהסופר פארם- לא השפיע עלי. אומרים שהכדור המקורי מקנדה יותר משפיע, לא ניסיתי.
רק הזופרן! וממש לא צריך לייבא אותו מחו"ל.
רופא נשים נותן די בקלות מרשם (אני בכללית, לא יודעת על קופות אחרות) וזה נמצא ברב בתי המרקחת.

מתפללת בשבילה שההרגשה הרעה תגמר בקרוב, זה מאוד מאוד קשה, במיוחד שהיא זוצית טריה.
אני לצערי סוחבת עם הכדור עד לחדר לידה, ואפילו יום אח"כ... :(

אם יש לך או לה שאלות ספציפיות נוספות אשמח לעזור באישי, יש לי ממש דיפלומה בנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1249823:
יש כדור זעפרן (לא בטוח שכך מאייתים). הוא ניתן למטופלי כימו', אך אינו מאושר לנשים הרות.
לחברתי השיגה מחו"ל כל כמה שבועות וזה הציל אותה.

זופרן
כיום אפשר להשיג אותו בקופות בקלות יותר
בכללית הכי קל
(יש לי בבית 5 כדורים אשמח לשלוח)
אפשר לנסות לשתות קוקה קולה- זה נספג יותר ממים ויש בו גם סוכר וקופאין

• הוסף לסימניות
זופרן אינו אקמול, וצריך איזושהי זהירות בלקיחתו.
מומלץ להתייעץ עם רופא, עדיף שאינו מרובע..

ישנם כדורי זופרן של 4 מ"ג, וישנם של 8 מ"ג.
לענ"ד באופן נורמלי 4 מ"ג 3 פעמים ביום זה מספיק בשופי.

רפואה שלימה מן השמים, ובשורות טובות.

• הוסף לסימניות
אז ככה,
גם אצלי המצב היה מאד חריף :( תשאלו את האחיות במוקד שנמאס היה להם להחליף לי 4 שקיות של עירוי כל כמה ימים!!!!
צמיד נגד בחילות שהציעו אותו בפטנט רשום, לא עזר לי,
צמידים נוספים שניסיתי (המלצות מהפורום) לא עזרו לי (יש לי אחד כזה בבית אם היא רוצה לנסות, אז בשמחה!)
כדורים בשויי 5 ש"ח לכדור מהסופר פארם, לא עזרו לי (יש לי את הרכיבים במרשם של רופא מכבי אם היא רוצה לנסות, בשמחה!)
לבסוף הגיעה הישועה, בדמות הכדורים שמיובאים מקנדה.
בבני ברק ניתן להשיג:
זלושינסקי מרח' חיד"א 03-6182124 (9 ש"ח לכדור)
בלוי מרח' ברטנורא 61868760 (10 ש"ח לכדור)
בתחילה הייתי צריכה 4 כדורים ליום, ולאחר מכן ירדתי בהדרגה עד שחלף לגמרי, ב"ה. (בד"כ עובר אחרי שלוש חודשים ראשונים)
יש לציין שההשפעה שלהם ממש מהירה ופשוט הצילה אותי מ(הרגשה של כמעט) מוות ל........ חיים!!!

בשורות טובות ובשמחות!

• הוסף לסימניות
דרך אגב, במקרים בהם חייבים לקבל עירוי, ניתן לקבל אותו בבית ע"י חובש בכיר.

• הוסף לסימניות
לי עזר מאוד לאכול קרח. ולשתות לגימה כל חמש דקות משהו מתוק, אם לא אוכלים הרופאה אמרה לי שלא קורה כלום, הרי גם בבית החולים נותנים רק נוזלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חולי;1250222:
לי עזר מאוד לאכול קרח. ולשתות לגימה כל חמש דקות משהו מתוק, אם לא אוכלים הרופאה אמרה לי שלא קורה כלום, הרי גם בבית החולים נותנים רק נוזלים.

בבית החולים לרוב נותנים "הרטמן", ולא מים.
"הרטמן", זוהי תערובת של מים עם מלחים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, רק עכשיו פתחתי את המחשב.

אני מכירה את הכדורים המדוברים שמיבאים מחו"ל.
אבל היא טוענת שהבעיה היא לא דוקא בחילות אלא חולשה נוראית עד כדי חוסר יכולת להרים את הראש מהמיטה ולפתוח את הפה.

ולכן הכדורים היו נראים לי לא מתאימים כי לי אישית הם גרמו לעייפות נוראית כך שישנתי יום שלם בגללם.

ננסה את הכדורים בכל זאת.

ושאלה לכל מי שהתנסתה באישפוזים ועירויים- מה עושים עם העבודה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השראה;1250804:
אבל היא טוענת שהבעיה היא לא דוקא בחילות אלא חולשה נוראית עד כדי חוסר יכולת להרים את הראש מהמיטה ולפתוח את הפה.

ולכן הכדורים היו נראים לי לא מתאימים כי לי אישית הם גרמו לעייפות נוראית כך שישנתי יום שלם בגללם.

ננסה את הכדורים בכל זאת.

יתכן שהחולשה היא בגלל ההקאות, הגוף מתדלדל לגמרי מהמאגרים שלו.
הזופרן לא גורם חולשה, לי בכל אופן.

ולגבי העבודה- קודם כל, ברגע שתתחיל להיות מטופלת בכל דרך שהיא, (וזה יכול וצריך להיות היום!) היא תתחיל להרגיש טוב יותר ותוכל לחזור סדיר לעבודה.
זה אכן בעיה קשה, למזלי היה לי רק פעם אחת שזה נתקע עם העבודה (שאר הפעמים- בערב או ביום חופשי) ופשוט התקשרתי וספרתי שהבת שלי עם חם גבוה ויש תור ארוך אצל הרופא וכו' וכו' (ערבוב וניפוח של כמה מציאויות יחד, לא היתה ברירה אחרת...)
[ושתקח בחשבון שאם היא עובדת עם נשים ובוער לה שמירת הענין בסודיות, אז יהיו כמה בעלות עין חדה שמיד יבחינו]
אגב- זכור לי שיש בחוק סעיף של 40 שעות בהריון שמותר להעדר בשביל בדיקות רופא, אולי שתנצל אותם עכשיו, תעשי חיפוש בפורום דין וחשבון, ודאי יש שם חומר על הנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השראה;1250804:

ננסה את הכדורים בכל זאת.

את מתארת בדיוק את מה שעברתי. הכדורים הצילו אותי!
שתנסה!

• הוסף לסימניות
גם אחת ממשפחתי סובלת מבחילות נוראיות , יש לי את המרשם לסופר פארם אבל הכדורים מוכנים רק כעבור 3 ימים.
אולי למישהי/ו כאן בפורום יש להלוות עד שיהיה מוכן , זה ממש דחוף!
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
יש לי את הכדורים מהסופר פארם (לי זה גרם לעייפות מזעזעת אז הפסקתי לקחת אותם)
התוקף שלהם הוא עד ה1/03/14 מי שמעונין בהם חינם יכול לפנות אלי אחרת אני זורקת אותם

• הוסף לסימניות
אויש, מסכנה. זה מאוווווד מוכר....

גם אני לקחתי את הכדורים בשם דוקסילמין - מקנדה - וזה עזר לי מאוד. רק לסופק פארם יש את הזכיינות לרקוח אותם.
בקשר לעייפות והחולשה, כדאי מאוד לבדוק שלא חסר לה משהו כמו B12. ככה היה אצלי.
הדוקסילמין בהחלט גורם לעוד עייפות.

המון הצלחה!! ובעז"ה שיעבור מהר ובקלות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה