מידע שימושי גיפט קארד אמאזון

• הוסף לסימניות
מעוניין לרכוש גיפט קארד של אמאזון (מעוניין לרכוש בpaypal דרך אמאזון)
האם מישהו רכש דבר כזה ממוכר אמין, והמכירה צלחה?
אשמח ממש להמלצה בעניין
בתודה

• הוסף לסימניות
מעוניין לרכוש גיפט קארד של אמאזון (מעוניין לרכוש בpaypal דרך אמאזון)
האם מישהו רכש דבר כזה ממוכר אמין, והמכירה צלחה?
אשמח ממש להמלצה בעניין
בתודה

אין אפשרות לרכוש בפיי-פל באמזון, כל הגיפט כארד בתוך אתר אמזון זה ישירות מאמזון ואין שום בעיה ועשיתי זאת מספר פעמים.

• הוסף לסימניות
@מאיר 4134
כן, את זה אני יודע, הבעיה שיש לי סכום בפייפאל ואני רוצה לרכוש כרטיס של אמאזון באמצעות היתרה בפייפאל.
הבנתי שהיכולת היחידה היא על ידי רכישה של כרטיס אמאזון באתר חיצוני.
אבל כל האתרים שמוכרים כרטיסים נראים לי בררררר. השאלה אם יש אתר נורמאלי ואמין.

• הוסף לסימניות
@מאיר 4134
כן, את זה אני יודע, הבעיה שיש לי סכום בפייפאל ואני רוצה לרכוש כרטיס של אמאזון באמצעות היתרה בפייפאל.
הבנתי שהיכולת היחידה היא על ידי רכישה של כרטיס אמאזון באתר חיצוני.
אבל כל האתרים שמוכרים כרטיסים נראים לי בררררר. השאלה אם יש אתר נורמאלי ואמין.

הבנתי כעת שאפשר באתר (והוא מופיע בתור אופציה באתר פיי פל עצמו)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין אפשרות לרכוש בפיי-פל באמזון, כל הגיפט כארד בתוך אתר אמזון זה ישירות מאמזון ואין שום בעיה ועשיתי זאת מספר פעמים.
אפשר להרוויח משהו מלקנות כרטיס מתנה באמזון? איזה הנחה או משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה