דרוש מידע גירסא חדשה לתוכנת אנקי לזכרון הלימוד

• הוסף לסימניות
אדר ב תשפד
1712184148812.png

עקב תקלה בתוכנית ההתקנה של גירסת אדר א תשפד הוצאתי לפני הזמן גירסא נוספת עם כמה תיקוני באגים:
ההתקנה אמורה לעבוד כרגע באופן תקין לכולם. אם לאחר ההתקנה התוכנה לא נראית כמו בתמונה למעלה נסה את הקבצים הבאים:
תוכנת אנקי לזכרון הלימוד (אדר ב תשפד) כל סוגי התוכנה.(392M)
תוכנת אנקי לזכרון הלימוד (אדר ב תשפד) רק גירסא חדשה. (194M)
תוכנת אנקי לזכרון הלימוד גירסא ניידת (אדר ב תשפד).(254M)

מלבד זה, תוקן המנגנון לייבוא אוטומטי של הדף היומי, ותוקנו כמה בעיות בסוג כרטיס של שאלות מרובות - בתצוגה ובהדפסה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ביינתים חסום בנטפרי..
וכשיפתח בע"ה-
מה צריך בשביל פעם ראשונה להתקין, איזה מההתקנות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך מתקינים את התוכנה? זה נראה כאילו שזה חסום

• הוסף לסימניות
איך מחברים שתי משתמשים להיות משתמש ו, בלי למחוק את המאגר הקיים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לקישור להורדה של התוכנה המעודכנת שוב האחרונה לא יורד לי למחשב (פג תוקף)

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לגירסא המעודכנת ביותר? דרוש לי גירסא ניידת (אם הבנתי נכון, זה הגירסא המיועדת עבורי כמי שמשתמש רק בחדר מחשבים שמתאפס תדיר, ולא במחשב אישי פרטי קבוע).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@הפצת אנקי
אפשר בבקשה קישור עדכני או שהאחרון עדיין עדכני?
העדכני הוא מאדר ב תשפב
@הפצת אנקי , אני מתקין את הגירסה הניידת אך אין לי גישה אליו לתוכנה.
לא הבנתי מהשאלה את הבעיה. במייל התמיכה שנגיש לי יותר אוכל לסייע יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה