כללי גירסת ניסיון לאיור דמות בפוטושופ

• הוסף לסימניות
רובי ריבלין בתהליך בנייה.. כשאסיים אכניס אותו שוב..תנו חוות דעת על הכיוון. תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 75.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה מתחיל יפה, אבל אתה יודע למי מראים חצי עבודה, אגב איך זה יתכן שעין אחת מושלמת ובשניה אין אפילו התחלה? כך עובדים?

• הוסף לסימניות
מצחיק!

• הוסף לסימניות
באיור כמו זה חייבים לעבוד בשלבים על כל חלק וחלק .אור צל.מרחקים.צבע. וכו' ואני חושב שפה בפורום אפשר להראות גם חצי עבודה. כולם פה מוכשרים אחד אחד

• הוסף לסימניות
מקסים ומשעשע!
רק רציתי לדעת כשאחד כמוך הולך לתומו ברחוב. האם כל בן אדם שזז, מיד אתה רואה אותו מכל הזויות המצחיקות או שאתה רואה אותו כמו כל אחד אחר.
לדוגמא אם יש לאיש אחד פרונקל על האף מיד אתה רואה את זה בענק ומכסה לו חצי פרצוף...
אז איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
אכן כך

כשאני רואה אדם ברחוב אני מנסה לקלוט מה שונה בו מאדם אחר באותו מדרכה . המרחק של האף מהעין . המרחק בין עין לעין . הבנייה של הפה האף גבות וכו'.. ולאט לאט אני משחק עד שאני מגיע לתוצאה טובה

• הוסף לסימניות
מתקדם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 90.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כמה שעות אתה כבר משקיע בזה?

• הוסף לסימניות
שעה

• הוסף לסימניות
מורדוך אני יגלה לך את אמריקה-אתה ממש מוכשר!
בברכה,
יוסי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה