עברתי איתם בלאגן שלם עם זהמישהו נתקל בבעיה שגישה למצלמת אבטחה נחסמת בגלל חסימה של נטפרי?
יש פתרון לזה?
אני מנסה לפתור מול נטפרי אבל זה מאד מסורבל איתם רק דרך פניות באתר לא ניתן בטלפון
וזה כבר כמה ימים כמו טלפון שבור
ממש שרות מעולה יש להםמישהו נתקל בבעיה שגישה למצלמת אבטחה נחסמת בגלל חסימה של נטפרי?
יש פתרון לזה?
אני מנסה לפתור מול נטפרי אבל זה מאד מסורבל איתם רק דרך פניות באתר לא ניתן בטלפון
וזה כבר כמה ימים כמו טלפון שבור
לא פשוט בכלל במקרה שלי לצערידרך הפניות באתר עם הקלטת תעבורה זה מאד פשוט,
הם פותרים את זה.
ניסית את זה?לא פשוט בכלל במקרה שלי לצערי
מטרטרים אותי בלי סוף ולא באמת מקדמים משהו
לנתק את כל המכשירים הקיימים שמתחברים לאינטרנט
לבצע הקלטות תעבורה מ2 סוגים במקביל
מצ"ב קישורים ל2 הסוגים
https://netfree.link/app/#/tools/traffic/record
https://netfree.link/app/#/tools/traffic/packets-record
אחרי הפעלת ההקלטה תחברו את המצלמה לרשת, ותשלחו להם את התעבורה.
יש כאן כמה שהניסיון שלהם שונה !ואין קשר להקלטת תעבורה כי ברוב המקרים מהסוג הזה הם פשוט לא פותחים
@אליה גרפיקה ומחשוב איך אפשר להפעיל בלי ip קבוע? לאיזה כתובת נכנסים, אם זה לא קבוע?ברוב המכשירים החדשים אין צורך ב ip קבוע -וזה לא עובד בנטפרי
אם חוזרים לשיטת ה ip קבוע אז ספקים שתומכים בזה
ואין קשר להקלטת תעבורה כי ברוב המקרים מהסוג הזה הם פשוט לא פותחים
מה הדגם של המצלמות? Nvr?@אליה גרפיקה ומחשוב איך אפשר להפעיל בלי ip קבוע? לאיזה כתובת נכנסים, אם זה לא קבוע?
מה הדגם של המצלמות? Nvr?
לא בטוח שהוא תומך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים