---- גלאטפליי- משחק חדש ------

• הוסף לסימניות
ב"ה. אני שמחה עם הדמויות החדשות. השטריימל אפשר להוריד אבל להחזיר זה קצת קשה. יש בשטריימיל מין פס קטן שאמור להכנס בתוך חור בראש של האבא אבל הפס מתעקם וקשה מאוד לכוון.
למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד ולהלביש את זה?

• הוסף לסימניות
יש לנו את המשחק כשבועיים,
ולכן אין לי מושג מבחינת איכות עתידית,
מה שכן - הילדים יושבים שעות!!! בלי הגזמה,
הקטנים במיוחד (3 בגילאי 8-3) מרכיבים בכל פעם סיפור אחר,
הגדולות יותר (10,12) נותנות להם רעיונות חוץ משולחן שבת,
משחק מדהים בקנה מידה!
מאד מאד נהנית, הילדים משלבים יחד עם הפליימוביל, מוצר מדהים לדעתי.
אמנם המשחק חדש יחסית אבל בכל אופן, היו לנו כבר משחקים חדשים שלא מתקרבים למס' השעות מה גם שהתכנים שהם מעסיקים את עצמם ממש חינוכיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yyeudit;2364125:
המשחק הזה חדש!!! גם בחו"ל
(מכירה את היזם)

קראתי ראיון עם היצרן שאמר שהמשחק להיט בחו"ל כבר חצי שנה ועכשיו הגיע לארץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;2367703:
קראתי ראיון עם היצרן שאמר שהמשחק להיט בחו"ל כבר חצי שנה ועכשיו הגיע לארץ

ממש לא.
אני שמעתי הפוך שעד עכשיו היה חלש ואותנטי הם שיביאו לו לקוחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yyeudit;2367752:

היכן זה להיט בחו"ל?
או היכן קראתי את הראיון?

עד כמה שזכור לי הראיון היה בקטיפה של שבוע שעבר

• הוסף לסימניות
אצלינו זה להיט
וגם קצת יידישקייט לילדים על הדרך :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפרה חנה;2367595:
יש לנו את המשחק כשבועיים,
ולכן אין לי מושג מבחינת איכות עתידית,
מה שכן - הילדים יושבים שעות!!! בלי הגזמה,
הקטנים במיוחד (3 בגילאי 8-3) מרכיבים בכל פעם סיפור אחר,
הגדולות יותר (10,12) נותנות להם רעיונות חוץ משולחן שבת,
משחק מדהים בקנה מידה!
מאד מאד נהנית, הילדים משלבים יחד עם הפליימוביל, מוצר מדהים לדעתי.
אמנם המשחק חדש יחסית אבל בכל אופן, היו לנו כבר משחקים חדשים שלא מתקרבים למס' השעות מה גם שהתכנים שהם מעסיקים את עצמם ממש חינוכיים

לנו גם יש 2 ערכות מזה ומאוד נהנים. בינתיים משלבים את זה עם הפליימוביל (שיחזרו בתשובה שלימה בקרוב:p)
אבל אנחנו לא מצליחים לקבע בחזרה את השטריימל והכובע. גם אצלכם?

• הוסף לסימניות
כן
יש בעיה עם החיבור וזה די מרגיז,
ניסיתם לעשות עם זה משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה