דרוש מידע גלאי עשן- האם יש להתקין במטבח/ סלון? או שיצפצף מהעשן של הבישול?

• הוסף לסימניות
גלאי עשן- האם יש להתקין במטבח/ סלון? או שיצפצף מהעשן של הבישול?

• הוסף לסימניות
אני והשכנים שלי נתקנו את הגלאי עשן שציפצף כל בוקר בטיגון החביתה

• הוסף לסימניות
בסלון לא מצפצף אם אין משהו חריג ממש (שכחנו סיר על האש והוא נשרף... טוב שציפצף).

במטבח באמת מצפצף גם אם נשרף רק בצל.
לי יש גלאי עשן מעל הכיריים, והוא מצפצף פעם בחודשיים בערך כשנשרף לי משהו.

• הוסף לסימניות
אצלי הוא בפרוזדור והוא ציפצף אפילו ביגון כל שהוא כשנשרף קצת השמן והעלה עשן קטן

• הוסף לסימניות
יש לי במטבח מעל הכיריים. מצפצף הרבה אבל אני לא ממש מתרגשת מזה...
בטיגון ארוך נגיד של כמות גדולה של שניצלים או חצילים הוא מצפצף עד שאני פותחת חלון.
לדעתי חשוב במטבח אבל רחוק מהכיריים. אחד הילדים הגדולים שכח חביתה ויצא מהמטבח וכשזה צפצף רצנו לכבות את האש

• הוסף לסימניות
אצלי הוא לא מפסיק לצפצף עד שלוחצים על הלחצן ולא עוזר לאוורר את החדר
והציפצופים חודרים לאוזן ברמה מטורפת

• הוסף לסימניות
קניתי. שמתי בארון בהול עד שיתקינו.....
הוא ציפצף מתוך הארון והעיר אותנו כששכחתי סיר על הגז דולק
כפרה על הגעפילטע פיש שהיו אמורים להיות לשבת ההיא.

• הוסף לסימניות
גם גלאי עשן וגם שעון מעורר באותו מחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה